ТОВАРИЩ ПУТИН Е ВАШИЯ ЦИРКОВ ДРЕСЬОР, КОЙТО КАЗВА НА ФРЕНСКИТЕ СИ БОЛОНКИ: КАЖЕТЕ ТРИ ПЪТИ БАУ! ВИЕ МУ ОТГОВАРЯТЕ: БАУ, БАУ, БАУ!

Автор: 1 коментар Сподели:

По байтошово време нямаше много работи, но цирково изкуство имаше и то какво!

Спомням си, бях малък и ме заведоха да гледам дресура на животни. Имаше всякакви, включително африкански. Но най-много ме впечатли, че дресьорите, които се редуваха на арената, си говореха с животните и те ги разбираха някак, а бях убеден, че тези животни не владеят членоразделната реч. И как се случваше?

Като малък, така и не разбрах как стават тия работи, защото трябваше да порасна, за да осъзная някои неща, които с малкия си мозък не можех. И това се случи, но вече нямаше златните манежи, красивите животни и всякакви светлини. Циркът обедня, разболя се и до днес мърда, почти като жив, но не е оня.

Вчера слушам изявление на славчовите хора, обсебили Външно министерство, в чест на коалиционната партийно-олигархична дружба, като реакция на призива на руския президент, нато да изтегли структурите си от Източна Европа. Външната министърка от има такъв народ, която не вижда причина да ходи в парламентарната външна комисия и се крие от всички медии по установен отгоре партиен ред, се задейства.

Ти да видиш!? Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Веднага подготвят нашите герои на новото време изявление към Руската федерация в което обясняват на дълго и широко какви натовци сме ние, в какви съюзи членуваме, как може да си правим каквото решим за правилно и не на последно място – произнесъл си бил конституционния съд за тия работи.

Ехаа.

Абе слави, наистина ли сте толкова тъпи всички там?

Като цитирате тоя прословут наш конституционен съд, не си ли спомняте, че същата институция се произнесе скоро с акт, че Кирил Петков не може да бъде премиер, защото е излъгал? И вие какво направихте? Забихте си главите в задниците и направихте правителство с премиер, същия недостоен лъжльо.

Това е по-малкия проблем, защото главите са си ваши, може да държите където се чувстват добре. Само, че наистина ли не се досещате, че товарищ Путин е вашия цирков дресьор, който казва на френските си болонки: Кажете три пъти бау!, а вие  му отговаряте: Бау, бау , бау! И кой е шефа в случая?

Да не мислите, че руския император не предполага вашата естествена и напълно посредствена реакция спрямо неговите думи? А дали не цели точно тази ваша глупава реакция, защото му трябва за друго нещо малко по-късно? Не, знам. Вие трябва да ги знаете тия работи, но ми се струва, че сте тъпи като антични брадви и не ги мислите много нещата.

Извинявай.

Хайде сега да опитам и аз, защо пък не:  Кажи три пъти бау, слави!

===

И да знаете. Учете се само от най-добрите!

Все ми е тая дали ще ме наричат русофил, пета колона или там каквото имат в бедните си мозъци. Толкова могат, толкова мислят! За мен най-важната цел е, да се създаде здрава и устойчива национална съпротива срещу всякакви форми България да бъде въвличана във военни конфликти.

Съзнавам, че политическата ни класа и интелигенция не са дорасли до нужното съзнание да отразят или неутрализират адекватно подобни заплахи. Нямам никакви намерения да доказвам на никого какъв съм, кой съм и защо правя нещо.

Правя каквото смятам за правилно.

НАТО има своите добри страни като организация, има и не толкова добра страна. На този етап организацията не е добре подготвена ресурсно за открити военни конфликти с Русия. Само който не познава нещата отвътре, може да има илюзии и разюздено въображение по темата.

Руското разузнаване знае всички военно-политически аспекти на вътрешните противоречия между станите членки и тежката техническа изостаналост на Алианса. Силите му стигат до ниво „военна защита“ на съюзниците, но за по-сериозни предизвикателства не е подготвен адекватно. Надуването на политически и емоционални балони не е в полза на организацията, нито на отделните страни в нея! Внимавайте! Необходими са поне две десетилетия още и нов модел за ресурсно осигуряване и управление на НАТО, за да догони изоставането си спрямо вероятните си противници.

Затова стана сложно! Балансът на интересите идва само след баланс на силите.

                            Николай Марков

_________________                                                         

Големият проблем е общия разпад, предизвикан от кражби и корупция. Руските ракети падаха, американските самолети също, ракетите на бойнг дават същите резултати като самолетите им и руските ракети. Положението толкова беше зле, че Путин по едно време почна да се хвали със секретни разработки на ракети.

Затваряха небето над ЕС щото не можеха да водят самолетите. Не можеха билети да продават. Бритиш ейрвейс една седмица не продаде един билет докато не върна старата система. Никой не вижда българската сянка. Ракетите на Мъск хвърчат, по-близо е до източника. В катастрофа загина българка жена на дясната ръка на Мъск и шефка в империята на Мъск. По телевизията се хвалеха, че българин е шеф на софтуерните разработки на Мъск. Обаче много странно е кола да се отклони от пътя и да смаже велосипедистка… Май и Мъск е имал от българските проблеми….

Водещият лозунг в България е простотия и лакомия, което е точно обратното на интелект и отговорност, каквито се искат при разработка на софтуер. Обикновено се краде и се намират лумпени, които да бъдат наградени и инсталирани на правилните позиции, че да пласират краденото. Е, понякога тази практика завършва трагично. Тропането на оръжия, хвалбите за изкуствени матки и вечен живот, дори престараването с ковид са само начин да се скрие разпада.

ЕС даде 1,5 милиарда за онтологии, където експерт е Доган и кадрите на библиотекарския, ама нищо не стана. 1,5 милиарда извън всякаква програма, на пряко подчинение на комисията. Да няма да са виновни чиновниците за зелника. Ето сега опукаха 3 трилиона за ковид, как няма да има задължителна ваксинация с каквото са забъркали. Ама на фона на три трилиона какво са 1,5 милиарда. Едно престъпление се чисти с друго. Така е по цял свят – пълна деградация. Ако съвсем лъснат простотиите на някой и има ядрено копче, съвсем възможно е да го натисне.

__________________________________________

Иванов

Ех Марков, Марков, не спирам да ти се радвам, пиша на ТИ, щото си много по-млад, но достатъчно мъдър. На фона на цялата ни медийна пяна сайта на Томова е като водна лилия сред блато. Не и правя комплимент, но от другите медии с малко изключение ми се повдига. Както виждам, всеки мъдър и разбиращ от политика влиза в категорията на русофилите. А тези нескритите русофоби не знам как да ги определя, щото сред тях има много образовани. Не виждат ли те развоя на световните събития, слепи ли са, или смазващо роболепни.

Какво по- хубаво от това да запазим мира на народа ни, защо плачем за американска „протекция“, от Русия ли ще ни спасяват???

Англичаните, които избиха коренното население на Америка, докараха милиони африканци като роби по плантациите, не са спрели да воюват през цялата си история и съсипаха живота на милиони само след втората световна война. И сега според Руменчо Радев и цяла тълпа нищожества Янките са нашия стратегически партньор, не срам, а позор.

Оказа се, че не Американците, ами Русия била най-големия злодей на планетата, и не руския народ, а само и единствено Путин. Е колко трябва да е луд и зомбиран тоя свят за да го вярва. Няма ли да се затрием за винаги, като от библейските времена заради своето морално падение, щото си има сили , за които ние си нямаме и понятие.

https://afera.bg/

Предишна статия

Reiner Fuellmich in Brussels, Pre-Trial

Следваща статия

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СМЕ ИМАЛИ СУВЕРЕНИТЕТ ПРИ ИВАН АСЕН, НЕ ПРИ КИРО И АСЕН

Други интересни

1 коментар

  1. Искам да ви обясня защо съм русофоб. Общо взето руснаците не ме интересуват, както не ме интересуват и западняците. Но ненавиждам идеологията на руснаците, защото тя е идеология християнска и православна, а това значи, че тя ни заставя да бъдем аскети — да се мъчим с труд и с кървава пот на челото си да се борим за оцеляването. Докато, виждате ли, западняците предлагат един уреден свят, в който можеш да си позволиш всичко, ако имаш пари (а ти ще ги имаш, ако покажеш, че обичаш Запада, обичаш НАТО, обичаш Америка, обичаш джендърите, обичаш цветнокожите терористи, които ТРЯБВА да бъдат разселени из цяла Европа, за да се покаже на БЛЕДОЛИКИТЕ колко са недемократични рато раса; и т.н., и т.н.). Харесва ми при западняците — и особено при американците, — че може да се живее непрекъснато сред забавления и животът да бъде организиран така, че неприятните неща в живота да ги върши някой друг: някой, когото сме обявили, че е ВТОРА КАТЕГОРИЯ. А руснаците — какво? Ако искаш да имаш и да ти е приятно — НАПРАВИ СИ ГО САМ. Така е много рисковано, защото да си правиш хубавите неща сам, означава да си подадеш врата за хомот и не се знае тогава кой ще заплющи с камшика по гърба ти, след като ти е надянат хомота. А на Запад този проблем е решен — няма нужда ТИ ДА РАБОТИШ. Достатъчно е да умееш да правиш ТРИКОВЕ. Да си хитър. Да си ловък. Е, да — не всеки може да бъде ловък и хитър! Но щом е така, тези които не притежават ловкост и хитрост, ще трябва да загинат, защото оцелява само НАЙ-ПРИГОДНОТО! Такъв е основният закон на природата. Често ме обвиняват, че съм бил неморален. Но за какъв морал ще ми говорите? Има ли тук някой, който да е морален? Нашата планета принадлежи на Сатаната…