ТРИ ДНИ СЛЕД КАТО СЕ ВАКСИНИРА БАЩА МИ УМРЯ ОТ ТРОМБОЗА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Казвам се Пламен Васков Цветков и Ви пиша от гр. Варна, Република България.

Бих искал, ако ми позволите, да изложа накратко фактите касаещи моят случай свързан със смъртта на баща ми:

На 15.03.2021 година моят баща Васко Петров Цветков умря в 08:00 ч. от остра дихателна недостатъчност, вследствие на тромбоза на белодробните съдове, т. нар. автохтонни тромби.

Касае се за бърза смърт с тромбоза на белодробните съдове от вякакъв калибър, липса на други болести или травматични увреждания обслужващи смъртта, обезкървен белодробен паренхим, остър застой в паренхимните органи, липса на възпалителни огнища с венозна тромбоза като източник на емболи, отрицателен тест за Ковид 19.

Това е констатирано от извършената аутопсия и фигурира в заключението от патологията в съдебно медицинската експертиза.

Два дни преди това на 12.03.2021 г. същият е инжектиран с първа ваксина на „Астра Зенека“ срещу Ковид 19, а по мнение на патологията в заключението си визира ваксината като причина за смъртта от настъпилата от нея масивна тромбоза причинена от големи, средни и малки тромби.

Допълвам факта, че баща ми независимо от възрастта си 74 г. беше в изключително добро здраве, което е видно и от самата съдебно медицинска експертиза. Настъпването на смъртта е било съпроводено с ужасни болки, страдание и задушаване повече от половин час.

В подписаното от него информирано съгласие при ваксинирането, не фигурира точка в която изрично да е посочено съгласие от страна на пациента да участва в експерименталната му фаза, в която дефакто се намира процеса, както и да са изложени рисковете от образуването на масивни тромбози.

По отношение на тромбозите  – това става месец по-късно на 20.04.2021 г. /месец след смъртта му/, когато Комитетът по лекарствена безопастност към Европейската агенция по лекарствата прави заключение, че трябва да бъде направено допълнително предупреждение за необичайните тромбози в комбинация с нисък брой тромбоцити в продуктовата информация на ваксините.

По нашето законодателство бе проведено досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс за убийство, което естествено бе прекратено.

Около месец след смъртта на баща ми ангажирах юридическа фирма в Лондон „Broun Solicitors“ Ltd, която да води кореспонденция за постигане на извън съдебно споразумение за парично обещетение по тяхна препоръка от 500 000 GBP с Астра Зенека.

До настоящия момент от тяхна страна е изпратено едно писмо на 19.05.2021г.. на което е получено писмо от страна на юридическа компания „Arnold & Porter“ на 24.08.2021г, които представляват Астра Зенека, с отрицателен отговор.

В последствие „Broun Solicitors“ Ltd изпратиха второ писмо на 02.09.2021г., като до момента не разполагам с отговор.

Стеклите се събития се отразиха много зле на здравословното ми състояние, вследствие на което бях приет по спешност в реанимация по кардиология на Университетска болница „Св Марина“ – Варна.

Разполагам със следните официални документи, които са преведени на английски език от лицензирана преводаческа агенция:

 Съдебно медицинска епикриза и заключение към нея, както и информираното съгласие за ваксинация на баща ми, писмата от кореспонденцията. При нужда от допълнителна информация съм на разположение.

С уважение:

Пламен Васков Цветков

Бележка на АФЕРА: Пламен Цветков е категоричен, че ще съди „Aстра Зенека“, а и държавата ни в Страсбург.

https://afera.bg/                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Ако хората не защитават правата си, те ще им бъдат отнети… Ако хората не виждат какво се случва, натискът и отнемането на права ще става още по-голям!

Следваща статия

“НЕКА СМЕ КОЛОНИЯ”(Костадин Костадинов)

Други интересни