Никога не забравяй тези хора! Никога!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тектонични процеси вървят. Променя се риториката, съвсем скоро никой с IQ над стайна температура няма да се осмели да каже нищо в стила на “имаме нужда от мерки”, или “не сме въвели мерки навреме”.
……………………………..
Пропуква се четвъртия райх – Австрия се отказва от въвеждането на задължителното ваксиниране. Като причина се изтъква нещо много смешно – ELGA (австрийската електронна система за здравни карти) обяви преди няколко дни, че техническото прилагане на задължителна ваксинация е възможно само от април, а не от февруари както беше по план! Нима? Ми те сега ли разбраха за тези “технически проблеми“, баш когато трябваше да се приеме миналия петък от парламента решението?
В това, че ще вземат такова решение не съм се съмнявала нито за момент. Заканата беше поредния сигнал, който трябваше да събере единомишленици, общ фронт. Не събра! И падна.

Русия. Заглавие – “Русия променя политиката си по отношение на ковид паспортите“. Законопроекта е предвиждал да се въведе изискване за QR пропуски за достъп до обществени пространства и транспорт. В средата на декември законодателите са одобрили законопроекта на първо четене. И преди второто четене … обрат. Обяснението – “предложеният закон не е подходящ за настоящата коронавирусна ситуация.“
Андрей Турчак, генерален секретар на управляващата “Обединена Русия“, казва, че действащият закон е формулиран миналата година главно в отговор на варианта Делта, и че трябва да бъде преразгледан с оглед на последното развитие на “пандемията“. Обединена Русия разгледа подробностите за ситуацията и смята, че единственият правилен начин е да се забави разглеждането на закона”, каза той.
Не е ясно кога ще се проведе второто четене… а аз мисля, че никога.

Гукнал и Гейтса – “Ковид скоро ще се третира като грип“. Ти да видиш!
Начи като си помисля за този и нЕкак спонтанно забравям българския и отивам в турския. С случая ми идват три думи – хайрсъз, гьонсурат, типигьоз. Три в едно!
Великия епидемиолог и филантроп пак се кани да води парада. Трогателно! Само, че този път изглежда като будала… тежка будала.
Това не свършва защото ТИ си решил, а защото сте принудени да сложите край и никакви словесни еквалибристики не могат да променят този факт! Ти и тези около теб, смятаха че ще продължи вечно! ТЦ, няма! ТИ сложи началото, НИЕ сложихме края! А най-интересното предстои – това ти го обещавам!
А света започна да прелива от антиваксери – скандал след скандала.

Парада води острова, които с бодра стъпка се е запътил към бракуването на ковида. Заглавие – “UK премахва ковид паспортите!“ Друго заглавие с подкрепа – “Sajid Javid (здравния секретар) стигна до заключението, че сертифицирането за Covid-19 вече не е необходимо”.
Алелуя! Кралството настигна по демокрация Босна! Пардон, Босна няма стигане, те така и никога не ги въведоха, паспортите де … та сега няма какво да премахват…
ВВС пък един път като се отпусна, съвсем да се разхайти в разпространяването на анти-ваксерска пропаганда. Вчера чета, че им е светнало, че “нарастващият брой смъртни случаи, които управляваме като ковид-смърт в статистиката, не са ОТ, а С COVID-19. Само заглавието “Смъртните случаи в Ковид рязко нарастват във Великобритания, но все по-голяма част от тях всъщност се дължат на НЕЩО ДРУГО“ казва анализът на BBC. Текста не го и прочетох, ние пишехме по темата пролетта на 20-та година, а фейса ни цензурираше…. но ме напъна да извикам: алоооу ФБ и всички менстрийм медии – моля, не-за-бав-но да вземете мерки, да блокирате ВВС-то, да го заклеймите, защо дремете и позволявате разпространяването на такива “фалшиви“ антиваксерски новини, на такива откровени теории на конспирацията? Срамота над срамотите!

Всичко тече, всичко се променя. Някои мислят бързо, някои бавно, а някои мноооого бавно, на ВВС-то му трябваха 2 години за да проумее това, което беше очевАдно още в началото. Сега като “проумеят“ и какво е “ другото нещо“ причиняващо смърт, а след това се осмелят и да го кажат на глас и ще си подредят пъзела в главите. Надявам се, че няма да им трябват още две години … всъщност не е и важно така и така вече никой не ги чете и не им вярва..
Ама понеже съм човек, ме напира да помогна на ВВС-то, така чисто човешки да ги светна за онова “другото“ от което умират хората.
ВВС-то, няма нужда много да се ровите, достатъчно е да “анализирате“, една сфера – спорта. Сферата е публична, толкова публична, че всичко там се вижда… та няма да ви е трудно.
През 2020 година медиите и вие като част от тях, всекидневно, по ен пъти, дословно ни бомбардирахте с бройки за умрели хора на средна възраст от 80 години. Сега, той човешкия живот не е безкраен, за съжаление, а около тази възраст хората умират, ама карай. Освен, че тези които брояхте денонощно бяха в напреднала възраст, оказа се, че са били и с много заболявания (с днешна дата свитата на Фаучи казва, че всеки записан като жертва на ковид-“чумата“ е бил с СРЕДНО с по четири сериозни заболявания). Тогава вие и тези като вас ни убеждавахте нА-уч-но , че рака, диабета, сърдечните проблеми са “съпътстващо заболяване“, а ковида е убил тези хора. Така между другото – в първите седем месеца на чумата, когато (о, ужас) и ваксина нямаше общата смърност не се повиши… ФАКТ. Анализирайте това “странно“ явление.

През миналата, 2021 година, когато вече дойде mRNK“спасението“, палачинката се обърна – вие и тези като вас започнаха все по-често да пишат за вълна от “изненадващи, внезапни“ смъртни случаи, ама не на 80 годишни с по четири хранични заболявания, а на предимно млади и здрави хора.
Стигнахме и до спортистите.
Какво е безспорно като говорим за тях – те са и млади, и здрави, и в отлична кондиция и форма … а, да и ваксинирани… за ваше съжаление са и в обществения фокус.
Безспорно е също, че в този сектор нещо се случва, някакви “нежелани събития“….

Че се опитвахте да скриете това, опитвахте се, но “нежеланите събития“ започнаха да се случват толкова често, че ставаше все по-трудно да ги скриете. Менстрийм медиите все още се “разсейват“ и пропускат повечето от тези случаи, но в спортните новини няма как да се премълчи, че футболисти и други спортни звезди, чудно защо, са се срутили на терена поради внезапен сърдечен арест, а повече от 50% от тях са умрели впоследствие. Няма как да се премълчи и камери има, че и публика… шах и мат!

През 2003 г. германският ви колега Шпигел анализирал и написал, че между 1996 и 2003 г. във футбола има десет случая на срив (поради сърдечен арест). За седем години, десет случая – средно един до два пъти годишно. Сега само за една година, откакто беше въведена масова ваксинация, преброихме 386 сърдечни ареста и 225 смъртни случая само в този сектор, т.е. по един и нещо случая на ден! Всички тези “странни“ случаи са отразени от баш медиите … не защото много им се е искало, а защото просто няма измъкване.
От друга страна медиите преливат от съобщения за “внезапна“ смърт на обществено познати хора…смърт за която “няма обяснение“.
Няма и да питам – а, как стоят нещата при обикновените “малки“ хора ВВС …

И последно – за разлика от 20-та година, когато чумата шеташе необезпокоявана от дози и общата смъртност падна, в 21 година когато я атакувахме с дозите чудно защо общата смъртност се вдигна до небето!
Анализирайте ВВС!
И още нещо ВВС, ако мислите, че сме забравили какво пишехте само до преди някой месец, или пък се надявате, че сега ще забравим омаяни от “гражданската смелост“ връхлетяла ви рЕзко в последните дни, много сте се объркали. Ако мислите, че като направите “професионалните“ си анализи преписвайки това което ние пишем от две години и с това ще си решите проблемите и ще си върнете доверието и читателите – излиза, че не сте баш много ЕнтелЕгентни! Ама дерзайте, анализирайте!
………………………….
Гърча, еле пък на баш гурутата започва да става неудържим.
Малко хърватски принос в комедията – Аанти-ваксери от Израел и Хина (хърватския еквивалент на БТА ) обединени в усилията си за разпространяване на пропагандата, че четвъртата доза не била необходима. Скандалозно, така да се опиват да дискредитират плана за ваксинация на всеки няколко месеца. (И пак моля съответните органи да предприемат незабавни действия за защита на интересите на всички акционери на Pfizer и BioNtech.)
Веднага последва отговор на шефа на сектата ковид – “Вероятно ще променим препоръката и ще започнем да ваксинираме и по-рано след проболедуване.“ и забележете защо – “Защото ако сте се ваксинирали, а след това сте се заразили това се смята за неуспех на ваксинацията.“ Край на цитата.
Начи – ако ваксината не работи – ваксинирай пак!? …(с ваксина срещу щама ухан, която не съществува от пролетта на 2020 г.). НЕмам сили да коментирам, свършиха ми се думите…
А неговата заместничка, кацнала на друг облак, креативно и творчески предлага – “ Мисля, че е време да направим научен календар, за всички онези които вярват в нАуката. Календар като църковните календари със светците. Предлагам в него дните в които е предвидено ваксиниране да бъдат отбелязани с лика на Берош (здравния министър.)
М? А?
Не е майтап, съвсем насериозно си го предложи двукракото…
Начи вече се съмнявам, че това е хитър начин за измъкване от отговорност – по добре в психиатрия, отколкото в затвора… няма начин да не е така.
………………………………
Светлината в края на тунела вече е много ясно видима, ще се помоткат още някой и друг ден в напъни да изфабрикуват най-добрата стратегия за излизане и да направят списъка на тези, които ще поемат вината.

Че ще се почне от учените учени не се съмнявам! Те са виновни за всичко! Клетите психопати само следваха техните съвети с една единствена цел – за наше добро и да ни спасят де…

Щабаджии от всички земни кълбета вие ще бъдете първи. Засружихте си го! С много труд! Сега копайте землянки и се евакуирайте, че баба Яга идва, ама този път за вас… Може да вземете и парите изкарани за тези две години за да ви топлят, щото в землянките е хладничко…
Ние няма и да ви търсим, вашите господари ще ви намерят и доставят, защото някой ще трябва да опере пешкира… първи, а веднага след вас следват ВВС-тата, Дойче велетата, CNN-на и всички които преписваха от тях.
И на господарите ще дойде реда.
…………………………………
Какво е важно сега?

Да не забравяме:
1. Кой какво каза и написа за тези дълги две години.
2. Кой плашеше, етикетираше, обиждаше, подиграваше се, криеше истината, манипулираше, разделяше хората.
3. Кой високомерно подценяваше и осмиваше всеки който се осмеляваше да мисли!
4. Кой обвиняваше и се заканваше на всеки който отказва да се подчини.
5. Кой изтезаваше децата ни.
6. Кой ни унижаваше и тъпчеше човешкото ни достойнство!
7. Кой вярваше, че е по-висше творение, че е много умен и защото е много умен, ще бъде привелигирован и награден за послушанието си. Кой дори повярва, че ще е безсмъртен!
8. Кой вярваше, че това ще продължи вечно!
                                              Никога не забравяй тези хора! Никога!

https://m.facebook.com/mariana.ivanova.50?mds=%2Fsharer-dialog.php%3Fm%3Dmessage%26u%3Dhttps%253A%252F%252Fm.facebook.com%252Fmariana.ivanova.50%26fs%3D0%26sid%3D4863169927077849&mdf=1

Предишна статия

Токсичността на ваксината срещу ковид-19 варира според партидата – открити са супер токсични партиди с ваксини

Следваща статия

Watch: Rookie Dutch MP Routs PM Rutte, Speaks Truth To ‘Great Reset’ Power (Един млад Народен представител, който е там за да представлява избралите го…)

Други интересни