Щели да ни дигитализират… Айде да видим как ще стане тая!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Не мога да си обясня по никакъв друг начин факта, че всяка медия информира какво прогнозира престъпникът срещу човечеството Бил Гейтс, освен с това, че в медиите има заповед да бъдат съобщавани неговите думи всеки път задължително.

Ясно, че нашите медии са част от световните корпоративни медийни конгломерати, но се чудя на малките частни медии, и там ли владеят господарите на злото, или всички общественици са приели това чучело за най-големия световен авторитет, че да ни уведомяват надлежно какво казало жабоподобното.

Със сигурност в новата година ще се увеличи борбата и то УСПЕШНАТА БОРБА с лъжите на глобализма в науката и в живота.

Следващата година ще бъде много хубава година за разсъбличането на псевдо царете на този свят. Но не казвам, че няма да има кризи с тях. Глобалистите знаят, че времето им изтича. Засега не им пука особено, защото те си карат както са свикнали, вижда се, че много от хората изобщо не реагират на подменения живот, който предлагат. Но чучелото, както вече имах щастието да отбележа, ни обяви за заплаха номер 1 за новата година.

Недоверие и борба с фалшивите новини. Това ми е любимото, фалшивите новини! Очаквам да втвърдят всичко в опит да спрат и заглушат истината, включително да ограничават достъпа на хората до информационния поток в интернет, защото там е главната съпротива.

Може да забраняват социалните мрежи по работни места, по професии, да дискриминират достъпа до информация, да се опитат да възпрат изобщо интернет. Но много пъти съм казвала, това са методи, които познаваме и те не могат да ни уплашат. И освен това само временно може да успеят, не и за постоянно.

Най-тежко за мен е да гледам колко жалки са и малобройни и как успяват, защото хората се зъбят на тези като мен, а не на тях. Хипнозата е болезнено състояние за наблюдаващия отстрани!

Убедена съм, че нищо няма да успяват. Тежко и горко на правителства и работодатели, които внедряват глупостите им. Щели да ни дигитализират. Айде да видим как ще стане тая!

                           Анастасия Гешева                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ИСТИНАТА СПОРЕД Ц Р У: ТРИ ТАБЛИЦИ С ДАННИ ОТ 2021 ГОД., КОИТО ПОКАЗВАТ ДЕМОГРАФСКАТА СМЪРТ НА БЪЛГАРИЯ!

Следваща статия

Ех, защо не сме като румънците!?!

Други интересни