“Ако се не покаете, всички така ще загинете.”

Автор: Няма коментари Сподели:

Призовавам всички членове на ГЕРБ, БСП, ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ и гласувалите за тези гадни фалшиви партии и партийки да си посипят главите с пепел, да си признаят, че са сбъркали с избора и подкрепата си досега, защото ясно се вижда на какъв хал са докарали държавата ни – най-бедна, най-болна, най-проста и неграмотна (PISA), най-корумпирана, най-покварена (Bloomberg), най-нещастна (ООН), с най-висока смъртност в света (ЦРУ), с най-ниска раждаемост (Eurostat) и с най-бързо намаляващо и изчезващо население в света, демографска катастрофа (ООН).

Призовавам тези българи да си признаят, че са се оставили да бъдат измамени и подиграни от Н. Пр. Баце с жипката на Горското, измамени и подиграни от един тлъст и подпикан агент на ДС, който въобще не краде, от един биещ бабички оградостроител-мошеник, от една селянка-приватизаторка и от грозната концесионерка на плажове Мара Ешкиева.

Призовавам тези мои сънародници днес, на Шести септември, може и утре, да запалят по една свещ от 1 лев в Светата Църква и да поискат прошка от Господ Бог, да поискат прошка от близките си и от всички българи, а после да си обещаят пред себе си и да се закълнат пред Олтара занапред да не бъдат чак толкова прости и наивни, и никога повече да не се доверяват на тъпи и алчни простаци, измамници, крадци и тъпанари.

Призовавам ги винаги да бъдат с народа си, да бъдат СЪЕДИНЕНИ с него, а не да му се противопоставят заради власт, лични облаги или поради заблуда, и, заедно с безродниците и българоубийците, да тласкат без да мислят държавата ни към пропастта на Гражданската война и на Националната катастрофа!

Призовавам ги да да разберат, осмислят и приемат Посланието на нашия мил Бог Иисус Христос:
“Ако се не покаете, всички така ще загинете.” Лука 13:3

Четете моите текстове!
Купувайте и четете моите книги!
Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com
акад. Петър Иванов

                                                                                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Вождът и подменената реалност

Следваща статия

На мен ми е писнало да ме използват за това си налагам Хигиена на Протестите…

Други интересни