Нова вълна на боцкане против ковид-19

Автор: Няма коментари Сподели:

Започна се…, бТВ ни осведомяват, че в някои страни в Европа започват поставянето на третата доза от ваксината против ковид-19:

“Все повече страни в Европа поставят трета доза ваксини срещу COVID-19”

Както бях предсказал – това с първата вълна от ваксиниране е само началото. Оттук нататък следва ковид-19 безкрай и ваксиниране безкрай, дотогава докато ваксинираните издържат, а неваксинираните търпят ограниченията на правата и свободите си.

Започват ги с трета доза ваксини и ще ги боцкат до последния жив ваксиниран. От друга страна, производителите на ваксини са измислили добър бизнес модел – направили са ваксина, която не те защитава изцяло и доживот, така че да има нужда от постоянни периодични ре-имунизации. Така ще си печелят парички доста дълго време на гърба на опитните зайчета, които им се хванат на въдицата.

От друга страна правителствата, които отдавна са предали народите си, ще си продължават с плана за пълния контрол над овчедушното и вярващото, че мислят за неговото добро, ското-население. Освен атаката с експериментални ваксини с множество странични ефекти, ще пречат на икономиката да функционира ограничавайки хората с безумната глупост нар. “Зелени сертификати” и/или мерки/затваряния. После, естествено, за всичко това ще обвинят неваксинираните и неспазващи мерките (просто гениално!), но как да спазваш мерки, които не могат да бъдат спазени освен ако не искаш да си навредиш или да се самоунищожиш. Друг е въпроса, че 70-80% от хората са изкрали вече ковид-19 и нямат нужда от ваксини, но Матрицата това не я интересува – тя има план за изпълнение и го следва стриктно, без значение на свободната воля и избора на всеки един човек. Демократично е само, когато на нас (Матрицата) ни е удобно.

Така от вирус, който е по принцип безопасен за огромна част от мнозинството изфабрикуваха здравна криза, а заедно с нея ще ни вкарат в спиралата и на нова изкуствено създадена икономическа криза. Накрая така ще ни “оправят”, че по-добре изобщо да не се бяха захващали с оправянето и спасяването ни. Почти винаги, такива напъни са завършвали с пълно фиаско и обикновено изпълняват скрити цели маскирани зад добри намерения. Сега няма да е по-различно.

Единствената надежда е, че в сравнение с останалия свят в България масата от хората са наясно, че ги хлъзгат към наклонената плоскост с празните обещания как ваксината щяла да ни върне към нормалността (“само вие си дайте свободата и ние ще ви оправим”). Виждаме, че по света капана щракна и оттук нататък връщане назад няма да има – следва ваксиниране безкрай и зелени паспорти безкрай, и контрол безкрай… дотогава, докогато Матрицата реши да ви държи в подчинения и/или си изпълни нормата. Дано, поне в България успеем да ги спрем преди да въжето да е стегнало докрай. Не продавайте свободата си за илюзорна сигурност, защото ще загубите и двете.

Автор: д-р физ. науки Стоян Йорданов

——————————————————-

1. Човечеството последните десетилетия е реализирало сериозен напредък в създаването на изкуствени вируси и бактерии, станаха достъпни революционни технологии като CRISPR позволяващи работа с генома, изследване и създаване на вируси едва ли не буквално в домашни условия. Да добавим достъпността на значителна изчислителна мощ и технологии. Може да гадаем какво е възможно с наличие на многомилиардно финансиране.

2. На този етап на нашето развитие водещия мотив за развитие приоритетно са военните приложения. Разсъждавайки в тази плоскост не може да не отбележим, че САЩ разполагат с огромна разгърната мрежа от ВОЕННИ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ практически по цял без да го крият. Лаборатории с дистанционен контрол и минимален местен персонал, чиято основна функция е само зареждането на консумативи в роботизирани инсталации. Известни са публичните обществените поръчки на Пентагона(!) включващи разнообразни безпилотни устройства за транспортиране и пускане в околната среда на насекоми и други организми.

3. Факт, е че изследователи на корона-вируси имат патенти за такива и достатъчно дълъг период не са крили темата на изследванията си дотолкова, че да има дори публикации в медиите за техните постижения. А някои от темите им са били ни много ни малко изследване на начините за предаване на вирусите към човека! И като резултат, според някои вирусолози, еволюционен път, който на вируса би му отнел 800 години, изведнъж му отнема 15-20 години.

Като имаме предвид горните допълнителни публично достъпни данни може да си зададем следните въпроси:

1. Какъв е произхода на вируса?

2. Ако е произхода на вируса е изкуствен то най-вероятно:
– могат достатъчно бързо да създават нови щамове специално разработени за дадена нация и нейния генотип примерно (например новия щам е изключително агресивен към нации и общности, които бяха относително пощадени от първия му вариант (Индия, Русия и т.н.)
– даден щам може да бъде доста бързо прилаган към дадена територия дори при затворени граници
– могат евентуално доста бързо и ефектно да “наказват” “независими” нации и общности, които отказват да се впишат в общия коридор на поведение

В този ред на мисли, до каква степен може да ползваме статистиката за каквито и да било изводи ако се окаже, че развитието на ситуацията не зависи от естествени природни фактори, а от съзнателни решения вземани в незнайни центрове.

Не съм оптимист понеже не виждам полезен ход:
1. Ако дадена нация/територия откаже ваксиниране, то изглежда те относително лесно могат да бъдат показателно “наказани” за да не стават източник на “лош пример” за останалите и да не провалят печелившия ваксинен бизнес.

2. Ако дадена нация/територия се ваксинират със някоя от западните ваксини, то най-вероятно ваксината ще е произведена от структури по един или друг начин свързани със създателите на вируса. Съответно кой би инвестирал 5/10 милиарда долара в разработването на вирус (по някои данни в този диапазон е себестойността на разработката на КОВИД) и после да пуска ваксина, която да нивелира действието му намалявайки страховата психоза и съответно ограничавайки продажбата на ваксини.

В този ход на мисли, според мен, единствения път за действие в тази ситуация е набавяне и бързо масово ваксиниране със “несистемна” ваксина идваща от държава, която не е част от Златния милиард, която разполага със кадри, наука, опит, наработки и добро разузнаване. Това са Русия и възможно Китай.

Лошото, е че в дълга перспектива постоянното ваксиниране сигурно също не е добър вариант /виж прикаченото изображение/ и понеже съм скептичен, че бащите на КОВИД могат да се спрат сами в своето отчаяно безумие единственото решение може би е военно и високоточно…

Виктор Арабаджийски

Предишна статия

Къща за 4000лв, строи се за 2 часа и издържа цели 300 години, най- големият хит в момента…

Следваща статия

Българската руническа писменост все още не е дешифрирана

Други интересни