Днес Изпълнителният съвет на политическа партия Възраждане ще обсъжда кандидатурата на партията за президентските избори, която ще бъде обявена на 22 септември 2021 г.

Автор: Няма коментари Сподели:
Отсъствието на „партиите на промяната“ показва, че те не са решение на проблема, а част от него
След провала на 46-тото Народно събрание българските граждани са изправени пред трети парламентарни избори в рамките на една година. Всяка политическа партия в своята програма има заложени приоритети за развитието на страната. Ситуацията изисква проява на политическа отговорност и на способност за взимане на политически решения.
Поради това Възраждане, покани на публична среща – разговор тези парламентарни партии, които нямат нищо общо с управлявалия до скоро режим на ГЕРБ и ВМРО – БНД.  Покани бяха изпратени до БСП, Има такъв народ, Демократична България, Изправи се БГ! Ние идваме!
Търсеният резултат от срещата беше съставянето на краткосрочен и дългосрочен план по най-важните за страната ни въпроси.
„Независимо от идеологическите различия в нашите програми, все по-често ще ни се налага да търсим решения в 47-то Народно събрание. Пред страната ни стоят важни въпроси за решаване и за тези решения трябва да поемем политическа отговорност ние – всички участници в следващия парламент. Намираме се в безпрецедентна здравна, образователна и икономическа криза. Цените растат, инфлацията „стопява“ спестяванията на българите, но най-страшно за всички нас е чувството на несигурност, което се създава от политически амбиции и его. Ние показахме, че осъзнаваме нуждата от диалог за да се постигнат резултати. И пак казвам, въпреки идеологическите ни различия, да седнем и да намерим решенията по нещата, за които можем да се обединим.“, каза д-р Костадинов за срещата.
На изпратената покана се отзова единствено БСП за България, като от проведената среща пред граждани и медии стана ясно, че по важните за страната ни приоритети двете политически формации имат сходство в решенията или постигат съгласие.
„Отказът от разговор на самопровъзгласилите се за „партии на протеста“ по основните проблеми пред бъдещето на България за пореден път показва, че тези формации не са част от решението на проблемите, а част от проблемите.“, коментира д-р Костадинов отсъствието на останалите партии, които бяха поканени.
Днес Изпълнителният съвет на политическа партия Възраждане ще обсъжда кандидатурата на партията за президентските избори, която ще бъде обявена на 22 септември 2021 г.
За връзка с Възраждане: 0878 98 68 91
С уважение,
                             Димитрова
Предишна статия

Впрочем – още ли са ви вкусни бананите!?! Заради тях предадохте България!

Следваща статия

Реални супер сили

Други интересни