БОСИЯ ОБЯВИ „МАНИФЕСТЪ“ И ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ „БОСИТЕ“ С ПРОБУДИТЕЛИ: НИКОЛАЙ МАРКОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, РЕНЕТА ИНДЖОВА…!

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес – 16 юли 2018 г. на пресконференция в БТА, в 11 часа, гаснещият след гладна стачка срещу корупцията на правителството и парламента, Николай Колев – Босия обяви „Манифестъ“.

С последни сили Николай Колев – Босия призова за съставяне на програмно правителство: „Най-важното е сега да се състави програмен кабинет!“ На апел да прекрати гладната стачка, Босия със силен глас глас извика: „Аз решавам за себе си! Прекратявам разговора!“. Босия бе категоричен за пагубното  управление на България: „Не може да продължава така! И ден повече не може да продължава така!“.

Ренета Инджова призова председателя на парламента Караянчева не да ходи в дома на Босия, както ще направи след пресконференцията, а е длъжна да го приеме в парламента, иначе се превръща в убиец на един гражданин. Инджова призова и президента Радев да съдейства за приемане на Босия в парламента.

Босия напусна преждевременно пресконференцията, заради влошеното си здравословно си състояние на 34 -тия ден от гладната си стачка и помоли Николай Марков прочете манифеста.

Дойде времето!

Ето и текста на „Манифестъ“!

„Посредствеността е най-големият грях!

                                                       Осмисленото е винаги вярно.“ О.Уайлд

                                                                       Манифестъ

                                                                    /изначаленъ/

Като взимаме предвид познатите и допускаме, според човешките си възможности, редица непознати факти, обстоятелства и събития, които образуват нашия земен път, ние долуподписаните, призоваваме здравата плът на националното ни тяло, да пристъпи свещена крачка напред в своята лична отговорност и призвание за свято и право народно дело.

Посвещаваме светлите си сили за сътворяване на здрав национален дух, който да не бъде немощен пред изпитанията и предизвикателствата на времето, а да бъде просветен и благословен от светлината на знанието и братската любов между съотечествениците.

Раждането на духовно-зрящия ум, възприемаме като осъзната необходимост за изграждане на нова и здрава плът на цялото човечество. Човекът има Божествено право и лична отговорност да се роди, живее и напусне земния си път като свободно творение! Независимо от несъвършените догми на земния закон, той има задължение да съхрани своя  земен и духовен храм.

В тайнството на сътворението, ние създаваме Храм от камъка на нашето познание, който ще се издигне из всичката българска земя и го назоваваме Литературен клуб – „Босите“.

И нека Бог да пази и благослови надеждата и усилията ни да въплътим на дело, в тайна стая, Неговата воля за братство между човеците и тя да пребъде пред тъмните сили, които изливат страх и жлъч във всяка слаба и самотна душа.

Нека всеки, дръзнал да направи святата крачка напред,  бъде благословен, защитен и запазен, за да дари на вечността смисъла на собственото си присъствие в нея.

Да бъде!

Градъ София,

Лето Господне 2018-то от Рождението

Велик стратег – пробудител Николай Колев /Босия/

Логотет на секретите –  пробудител Николай Марков

Почетен Консул – пробудител Ренета Инджова

Почетен Консул – пробудител Веселина Томова  и  други…

Послепис на Николай Марков: „Днес, след 12.00 часа президента Румен Радев и председателя на парламента – Караянчева ще посетят Босия в дома му. По тяхно настояване. Както сам Босия се изрази: „Късно е либе за китка.“ Това е днес лицето българската държава! Задушена от тотална корупция, беззаконие и в плен на истинска мафия…“

                                       Afera.bg                                                 http://afera.bg

Предишна статия

Русия със стратегически план за нефта на Сирия

Следваща статия

СЛАВИ ПРЕД ПОРТИТЕ

Други интересни