ЩЕ ЧЕТАТ В КАЗАХСТАН СТАТИЯТА НА ИРИНА КИРИЛОВА

Автор: Няма коментари Сподели:
Статиията на Ирина Кирилова за Димаш Кудайберген стана известна в посолството на Казахстан в София. От там и изпратиха телефона на председателката на фен-клуба на Димаш в България – д-р Ралица Димитрова.
Разговорът между журналистката и д-р Димитрова беше много интересен. От председателката тя научи, че няма концерт по света, където да не се развява българското национално знаме, защото винаги там има поне двама човека от българския фен – клуб.
Димаш Кудайберген е получил от нашия фен- клуб специално изработена за него тамбура от Светлин Митев, който е внук на майстора, изработил инструментите за ансамбъл „Филип Кутев“.
Д-р Ралица Димитрова поиска разрешение от Ирина Кирилова статията и „ ДИМАШ – КОЙ Е ТОЙ?“ да бъде преведена на руски и на английски език и да бъде изпратена на световно известния певец.
Тя благодари много сърдечно за вниманието на авторката към личността на Димаш и каза, че съгласието на Ирина Кирилова статията и да достигне до Казахстан е един голям подарък за нея в днешния ден.
                                                                                                       Тракийски Свят
Предишна статия

Архангелы Исцеляют Вас, Пока Вы Спите, Дельта-волнами, Умиротворяющая Музыка, Ощущающая Душу И Разум

Следваща статия

ТИХАТА ВОЙНА НА БИООРЪЖИЯТА!

Други интересни