ТИХАТА ВОЙНА НА БИООРЪЖИЯТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Чрез създадени от лабораториите модифицирани патогени, използвайки рДНК и иРНК, учените генетици решиха да съперничат на Бога. Чрез включване на гени и комбиниране на сегменти от ДНК от един тип организъм с гена на друг организъм, те създадоха по-смъртоносни, заразни, екологично стабилни и патогенни нови щамове на различните микроорганизми.

Те включват антракс, устойчив на множество лекарства, генетично модифицирана супер чума, химерни вариации на едра шарка и морбили.

Те също така откриха начина за ефективно отвличане на естествените имунни процеси на организма, като предизвикат свръхстимулация на имунната система чрез „препрограмиране“ на реакциите на човешката имунна система към тези външно причинени от човека патогени.

Свръхстимулирането на имунната система на организма има за цел да предизвика сериозни имунологични реакции и да премахне способността на организма да освобождава антитела, когато тялото реши да го направи. След като имунната система непрекъснато е в претоварване и се самоизчерпва (подобен пример за самоизчерпване би бил пациент с рак, чиято имунна система се изчерпва от химиотерапията), тялото отслабва и става податливо на леки инфекции, дори настинка, и вече не можеше да се бори с инфекциите.

Познато ли ви звучи това „препрограмиране“ на имунната система? Би трябвало! Ваксините срещу Covid-19 използват същата иРНК технология за препрограмиране на имунната система на организма, която се използва при производството на биооръжия за тиха война срещу цивилно население.

За разлика от традиционните ваксини, ваксините с тРНК не носят истински патогени и действат, като „подвеждат“ организма да счита, че е атакуван от истински вирус. Той става като компютър и е инструктиран да разработи самите патогенни протеини, като „препрограмира“ човешкото тяло, за да произвежда свои собствени антитела.

Протеините стават независими и не се събират, за да атакуват вируса както при традиционните ваксини. След като имунната система открива тези вирусни протеини и започва да произвежда защитна реакция срещу тях. Крайният резултат обаче е промяна в естествените реакции на организма, като се предизвикват опасни патологични имунни реакции, включително системно белодробно възпаление и стимулиране на автореактивни антитела, което води до цитокинова буря, или смърт.

По-лошото е, че тези вредни резултати може да не се появят в течение на месеци, или години. Първоначалните странични ефекти на много хора, ваксинирани срещу Covid, бяха тежки и се развиха дни и седмици след инжектирането. Свръхстимулирането на имунната система, причинено от ваксините иРНК Covid-19, със сигурност се очертават като тихите оръжия за биологична война.

Компаниите, произвеждащи ваксини срещу Covid настояват, че иРНК не променя ДНК. Те имат своите причини да заобиколят традиционния метод на ваксинация и да се придържат към технологията на биологичното оръжие и това няма отношение към осигуряването на здравето на населението. В противен случай биха отделили време, за да следват правилните протоколи за тестване на своите „нови” ваксини и да не пренебрегват изобилните съобщения за усложнения и смъртни случаи, причинени досега на ваксинираните.

И така, трябва ли сляпо да им се доверяваме, след като знаем, че технологията на иРНК първоначално е разработена преди 4 десетилетия в редица страни с цел увреждане и унищожаване на цели популации?

Трябва ли да им се доверим, знаейки, че не е известен подходящ протокол за краткосрочни или дългосрочни странични ефекти и какви смъртни случаи могат да настъпят напред във времето?

Пренебрегваме ли факта, че съставките на ваксината Covid използват абортирани фетални клетки, които потенциално могат да инициират рак и промени в автоимунната система на ваксинираните?

Затваряме ли очите си за токсичните и небиоразградими синтетични материали, като полиетилен гликол (PEG), използвани за направата на ваксините, знаейки, че PEG причинява нарушаване на клетъчната функция и провокира тежки невропсихиатрични симптоми при потомството?

Трябва ли да вярваме на нашите лидери, когато настояват, че тези „тайно патентовани“ ваксини срещу тРНК са безопасни, дори след получените съобщения, че ваксинациите срещу Covid-19 са довели до усложнения и смъртни случаи, причинени от коагулация на кръвта, патологично образуване на тромби, парализа на Бел, сърдечни нарушения, сърдечно възпаление, неврологичен хаос, парализа, синдром на Гилен-Баре и многобройни аборти? Създателите на ваксините срещу Covid-19 очакват многобройни наранявания и смъртни случаи. Не може те да се забъркват с този тип биотехнологии и да са безразлични по отношение на крайните резултати.

Ето защо фармацевтичните гиганти се уговориха с правителствата, че няма да има правни последици за тях при вредни ефекти и смърт.

Доказателствата за глобалната война са навсякъде – в диктаторските глобални съюзи от рода на СЗО, създавани срещу нациите, до нарушаването на гражданските права, до затварянето на граждани в собствените им домове, до унищожаването на частния бизнес, до доведените до крайност правила за носене на маски, към приемането на жестоките нови закони, отказващи на неваксинираните правото да работят, да ядат в ресторанти, или да посещават театри. Това не са нормални реакции срещу пандемия, особено такава със смъртност от 0,1% до 0,5%. Това са реакции на диктаторски деспотизъм. Като налагат тези био-ваксини, те ни принуждават да играем руска рулетка, но вместо един куршум в шесткамерния револвер, има шест.

Днес технологията на РНК, включваща генно инженерство може да се използва във всяка ваксина срещу Covid, или грип за бързо обезлюдяване в световен мащаб, чрез причиняване на стерилитет, или имунологични усложнения, за расово унищожаване, за промяна на човешкия сексуален апарат и създаване на полове, за поведенчески промени, или да се подложи на хромозомна интеграция, или инсерционна мутагенеза, водеща до произволно вмъкване на генетични кодове в гостоприемника на клетъчните геноми (индуциращи тумори).

Идеята за ваксините като метод на депопулация, за унищожаване, или обезсиляване на милиони хора, с тяхно „информирано съгласие” е блестяща стратегия за война. Самите средства, с които трябва да се помогне за преодоляване на пандемия и да се спасят човешки животи, вместо това се използват като способ за „убиване“.

Тъй като масите приемат ваксинациите като превантивна медицина от десетилетия, повечето биха отхвърлили възможността ваксината да бъде използвана като биооръжие срещу тях.

Независимо от това, силни доказателства за глобален „преврат“ се трупат, тъй като все повече и повече граждани се тревожат, че тази пандемия е по-малко за здравето и безопасността, а повече за преструктурирането и унищожаването на нашите закони, икономика, граждански права и свободи – всичко което се случва по време на превземане от враг, а не по време на пандемия. И без международен договор за защита на цивилните срещу биологични оръжия за масово унищожение, тихата война срещу цялото човечество се превръща в днешната реалност.

Препратки:
https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/
https://www.brandeis.edu/now/2021/july/bioweapons-samore.html
https://treaties.unoda.org/t/bwc

CRISPR is Making Bioweapons More Accessible

Светослав АТАДЖАНОВ               https://svobodnoslovo.eu/

 

Предишна статия

ЩЕ ЧЕТАТ В КАЗАХСТАН СТАТИЯТА НА ИРИНА КИРИЛОВА

Следваща статия

Radostina Ruseva

Други интересни