Илиан Василев: Затварянето на ”Маринела” е сляпа злоба на задкулисието, грабещо чужд бизнес!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Илиан Василев

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи и паралелно да разследват. Защо трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

Знаете, че недолюбвам собствениците на “Маринела”, който за мен ще си остане винаги Японския хотел. Прекалено са далеч от моите представи за управленци на вероятно най-значимия като архитектура хотел у нас. Естетиката му е много над тяхната.

Но …. затварянето на хотела е сляпа злоба на задкулисието, което иска да заграби чужд бизнес. ТОва е подходът КТБ.

Какво пречи на НАП, на КПКОНПИ на всички разследващи да оставят хотела да работи, защото предоставя услуги и генерира приходи, които накрая пак плащат данъци, заплати и т.н. И паралелно да разследват, да установяват, да доказват. А трябва на всяка цена като при КТБ да затворят, закрият, задушат, убият ЖИВ бизнес.

Вече съм сигурен – Корпулентният иска да вземе хотела. Такъв див капитализъм може да се сравни само със средата на 90-те години ,когато борческите групировки направо си вземаха всеки бизнес, който пожелаят. Разликата, че тогава го правеха с борци, сега го правят с държавните институции, за да звучи по легитимно.
Същите мутри, само че във власт. 

                                                                       Илиан Василев, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/ilian-vasilev-zatvarianeto-marinela-sliapa-zloba-zadkulisieto-grabeshto-chujd-biznes.html

Предишна статия

КАКВО АЗ БИХ ПРОИЗНЕСЛА В СЛОВО, АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Следваща статия

ПРЕИГРАВАНЕ С ФЕРДИНАНД

Други интересни