Да си взимат маските, тестовете и инжекциите и да се връщат в пещерите, от които са изпълзели!

Автор: Няма коментари Сподели:
Как е възможно да съществува такава ужасяваща форма на дебилизъм, невежество и безотговорност към собствената личност?
Толкоз ли е трудно да се разбере, че никой, никой, независимо какви служба изпълнява, при никакви обстоятелства, поради никаква причина, няма право да упражнява волево насилие над никого.
Никой няма права да подлага друго човешко същество на насилствени и принудителни тестове. Ама никой, бе! Това е насилие с огромен мащаб и безумие с космически измерения.
Какви са тия глупости да бъдат тествани здрави хора против тяхната воля? Тестът е жестоко насилие, защото поставя индивида в подчинено положение, поставя го в ситуация на потенциална виновност и насажда страх и подозрение в цялото общество. Няма никакво значение какви болести има.
Утре ще наложат задължителен медицински преглед за апандисит или радикулит и кретеноидните хуманоиди ще се наредят да бъдат тествани. Всеки медицински анализ е напълно съзнателен и доброволен при нужда. А пък масовото задължение за тестове е чиста форма на диктатура, тоталитаризъм и медикалистки терор. Тестът по своята същност и психологическа функционалност е чист тероризъм, когато се налага против свободната воля. Толкова ли е трудно да се разбере?
Не съществува такова нещо, като задължителен тест на здрави хора, още повече, че подлецът, който го налага не е включен в системата и не се тества. Тества ли се министерският съвет три пъти седмично, за да ходи на работа?
Тества ли не муньо радев три пъти седмично, за да влезе в президентството? Тества ли се киро краварда, дето иска да ваксинира бизнеса, за да контролира туй що не се контролира, като направи “хаб за здравни данни”, като в израел, контролиран от амазонските му приятели, цопнали си глезените в “триморското блато”, което се опитват да създадат?
Кой от тия палячовци и кукли си е инжектирал течност със засекретено съдържание, кой от тях се тества, кой от тях се затваря? Или те са някакво физиологично изключение? Те не са хора, а някакви божества.
Това са фантастични глупости, които мозъчните слепци изпълняват без да се замислят. Какво означава някаква тъпачка да налага задължителни тестове на зрели, съзнателни, възрастни хора! Това е абсурд на абсурдите.
Вие разбирате ли, че тестът в ролята, която му е отредена е “данък живот”?
Ако искате да се придвижвате – тест, ако искате да учите – тест, ако искате да се видите с близки – тест, ако искате да работите – тест, ако искате да живеете – тест…
Толкоз ли е трудно да се види абсурда и безумието на това, което ненормалниците налагат? Това е зверска манипулация на невежата и безкрайно наивна маса от обществото, която създава кално течение, увличащо живота в мътната вода на тоталитаризма и глупците, които се подвеждат от тая ненаучна, антиздравна, антисоциална и направо безумна практика са точно толкова виновни, колкото тия, които я въвеждат.
Това е дълбоко и крайно неприемливо оскърбление към човека, човешката природа и свободата, която е неотменна функция на всяко човешко същество от момента на неговото раждане.
Как е възможно глупостта и невежеството да заразяват толкова тежко интелигентни на външен вид хора? Не спирам да се учудвам на дълбочината на човешката глупост.
Тестът е насилие, терор, обида и всеки, който го налага според естествения закон за свободата на човешката личност, следва да бъде преследван най-жестоко с всички възможни, позволени и непозволени средства.
Какви са тия политически отрепки, които си позволяват да потъпкват човешката свобода по възможно най-безпардонния начин?
Всички епидемични практики са насилие. Без изключение.
Да си взимат маските, тестовете и инжекциите и да се връщат в пещерите, от които са изпълзели!
Влечуги противни…
Предишна статия

Концерт, Надя Тончева в Балчик

Следваща статия

Зимни и летни дамски пижами

Други интересни