Новините от читатели в Хисаря вчера и днес!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title


Е и

29 Май, 2016 | 20:43 

Какво се получи ??? Бай ви Неч имал документи и папки. Борба за територии и сфери на влияние. Калинките не ги харесвам, но като водиш битка не бъди крушата, а те постоянно изтърсват праха на инж. Ненко, а той имал документи? 

Калинките направиха града, на хора с робско мислене… за скотско заплащане. Стоят си дерибеи и хрантутници в общината, а ние се надяваме на резултати… робите Ви с роби… 

Чужда ръка гръб не чеше …

Айде инж. Ненко да даде инфото в прокуратурата и медиите за да видим за какво става въпрос. Писна ми града да страда от лични вражди… Пък и колко, външни заселили се ни командват за собствена изгода … ДА ИМ КАЗВАМ ЛИ ИМЕНАТА? Заслужавате си съдбата…

Марковски ли? Спасов ли? Изпълняват поръчки, за да се хранят и скрият собствената си некадърност да си изкарат хляба с честен труд, а не с г—лизничество…Особено Марковски Н. комсомолец в цеховете, партиен и спортен организатор… после СДС …

Е затова ме е яд че ни опропастихте надеждите.

Анонименбялата лястовица

30 Май, 2016 | 11:22 

 Личните вражди какво общо имат с града и Общината? И какво значи лични вражди? Костов не преценил добре обстановката, попадна в капан и е осъден.

Казал няколко истини на калинката, той пък взел, че се уплашил, обадил се на Ив.Иванов по личния телефон и той го посъветвал да си пусне жалба за обида. После калинките се събрали в хотела и решили жалбата да стане за закана с убийство. Намерило се и подходящ следовател и прокурор и готово. 

Седнали на масата и казали: СЯ ЖЪ МУ Е–М МАМАТА, ТРЯБВА А ГО УСЪДИМ, А НЕ МОИ А ВЛЕЙ В ПОЛИТИКАТА, А МЪЛЧИ, СЯ ТАМЪН ГО СЪДЪТ ЗА ИМАНЯСТВО И ТОК И НИЕ ЖА ГО ДОВРЪШИМ. 

С фалшивите свидетели набързо го “ОПРАСКАХА”, обаче не можаха да го изгонят от политиката. 

Сега, не имуществените вреди нанесени от заканата и уплахата на г-н Куковски са оценени според него на 20 000 лева. За толкоз е завел иск в Пловдивския Районен Съд на гражданското отделение той. 

А що се отнася до това да чакаме съветника Ненко Костов да ни оправя проблемите в общината, няма как да стане. Време е гражданите сами да поемат гражданското си задължение и да търсят виновните, да сезират органите, защото една птичка пролет не прави.

АнонименДо Е и

30 Май, 2016 | 16:26 

Какви папки искате да вади инж. Ненко, като за девет месеца има десет дела, заведени от едно насекомо? 

Как е жив – не знам. Кой ще му върне парите, здравето, безсънните нощи? Ами толкова хора има в тоя град! 

Инж. Ненко всеки ден на дела, а ние гледаме и се подсмиваме. Та като в Пловдив са подкупни, да се обадим в София. А за обещанията, то и един друг, от една друга партия какви ги обещаваше… 

Хора, тази групичка съсипва не само Костов, а и всички нас. Ха размърдайте се, де!

Анонименчерно червено 

  30 Май, 2016 | 21:01 

Утре 31 май от 10 часа в Пловдивския районен съд ще се гледа делото за иска на Атанас Куковски за причинени не имуществени вреди в следствие на заканата за убийство срещу него.

Иска е срещу Ненко Костов и е в размер на двадесет хиляди лева. Куковски е поканил двама свидетели, без да е посочил техните имена, които ще защитават неговата теза за нанесените му вреди. 

В иска, той е заявил, че страха който изпитва му пречел да посещава сесиите на Общинския съвет и да води нормален живот, както и на неговото семейство.

Да припомним, че април месец 2015 година Пловдивския съд осъди Ненко Костов за закана за убийство с думи, потвърдена от 12 свидетеля посочени от Куковски – Ганчо Трончев, Иван Тарев, Мария Балтова, Бойко Гавраилов, Петко Кисьов, Стоян Стехов, Вяра Гришина, трима полицая, преминали с патрулната кола, случайно преминаващия свидетел – Иван Прошенски и други служители от фирмата на Куковски се явиха да защитят и докажат твърденията на техния шеф и приятел, единствено не се яви в съда Стоян Бонев, въпреки че е присъствал на разговори цитирани в обвинителния акт срещу Ненко Костов . 

Не е ясно каква е причината да не се яви в съда. Сега след една година и няколко месеца ще е интересно кои са хората близо до Общинския съветник Атанас Куковски, които да потвърдят нанесените му вреди. На скоро той изплака в Агро – вестник че загубил от стачните действия на Ненко Костов и населението на близкото село Черничево проект за шест милиона евро и проект за басейн и ресторант в близост до крепостната стена – археологически резерват и неговия хотел.

Предишна статия

«Волжская Болгария: история и цивилизация»

Следваща статия

Oт 1 юни oтпaдaт нaпълнo oгpaничeниятa зa paбoтa нa бългapи в Швeйцapия!

Други интересни