Защо глобалистите отчаяно искат 100% набодени по света?

Автор: Няма коментари Сподели:

Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина е бивш журналист с над 20-годишна практика.

Понастоящем е професионален блогър, редактор и преводач, като поддържа „От Извора“ с материали, които няма скоро да изгубят давност, и е подкрепян с дарения от читателите си.

Пише статии на духовно-просветни, социални, здравни, исторически, развлекателни и други теми. Автор на книгите „Пътят към слънцето“ и „Референдум: Казарма“.

Солов подкастър и разпространител на други свободомислещи автори, които също са открили, че истините не виреят в масмедиите, а проблясват само в някои блогове, и то за тези читатели, които имат очи да ги видят.

Преводна статия на Брандън Смит със съкращение на част от увода, в който се разглеждат събития и факти, добре известни на моите читатели. Предпочитам да акцентирам върху основната теза на автора относно натрапваните инжекции и безплодието. Моля, обърнете внимание и на преводаческите ми бележки. — бел. И.С.

Едва ли съм единственият, който го е забелязал. През последния месец се излива потоп от пропаганда за ковид ваксинацията и ваксиналните паспорти. Струва ми се, той е най-големият, който виждаме от началото на годината. Говоря основно за САЩ, но е важно да изтъкнем, че властниците в САЩ все още отчаяно врещят за по-голям процент на ваксинираните. […]

Макар администрацията на Байдън и CDC да твърдят, че ваксинираните са 67%, редица други източници, включително картата на Mayo Clinics за стойностите в отделните щати, ни показват, че само четири щата в САЩ наистина са достигнали 65% (с една доза или повече). Повечето щати имат около 50% или по-малко. Даже сините щати с многобройно население, като Калифорния и Ню Йорк, не са достигнали 65%.

И откровено казано, тези числа няма как да се повишат. Тенденцията за склонността към ваксинация сякаш падна от скалите. Ако хората не отидат сега, когато няма чакащи на опашка и има налични дози навсякъде, едва ли някога ще се ваксинират.

Противоречивите статистики загатват, че Байдън и CDC раздуват броя на ваксинираните, за да създават илюзията, че повечето американци подкрепят тези инжекции. А ако съм прав, това би обяснило и защо Байдън, Фаучи и масмедиите навират в гърлото на публиката своята проваксинална пропаганда, която напористо влиза в конфликт с истинската наука.

Те не успяват да наложат страха и покорството, на което се надяваха

Но за какво им е 100% ваксинация? Защо са толкова отчаяни всеки един човек по света да се инжектира с РНК експерименталките?

В крайна сметка средната смъртност от ковид е нищожните 0.26% сред болните. Това е един факт, който медиите упорито и умишлено отказват да споменават публично. Това означава, че 99.7% от хората НЕ са застрашени от ковид, независимо дали са ваксинирани или не.

Понижава ли се рискът сред ваксинираните?

Е, според новите статистики от Масачузетс, не непременно. Те докладват за над 5,100 инфектирани и 80 умрели с ковид сред напълно ваксинирани пациенти. Медиите продължават да ни разправят, че само неваксинираните умирали, но това е една от многото лъжи, които те бълват по линия на ковид.

И така, какъв е смисълът да приемеш експериментална ваксина, ако смъртността от вируса е толкова ниска, а инжекцията така или иначе не те защитава гарантирано? — Няма смисъл. Науката и статистиките не са на тяхна страна.

Дори намаляването на инфекциите и смъртните случаи тази година не може да се припише на ваксините. Бройките се сринаха още през януари. През февруари само 5% от населението беше ваксинирано.1

Единственото обяснение за това е, че населението е достигнало естествен стаден имунитет преди много месеци. Помните ли, че правителствата казваха, че се нуждаели от 70% естествен или ваксинален групов имунитет, за да отменят локдауните и ограничителните мерки? Целите бяха премествани няколко пъти и сега корпоративната „наука“ се променя всеки месец.

Днес твърдят, че груповият имунитет нямал значение, и настояват за 100% ваксинирани

Налага се отново да запитаме: Защо е този неуморен напън за пълна ваксинация на всички? Това няма да спаси животи, а ограниченията ще се запазят — така че: защо?

Мога да правя само предположения според наличните данни, но ми се струва, че за повечето от нас е ясно, че ваксините НЕ са заради общественото здраве, нито да спасяват животи. Те очевидно служат за нещо друго…

Както ни предупреждават многобройни експерти по вирусите и ваксините през тази година, има огромен риск от здравословни проблеми и странични ефекти заради експерименталната РНК технология. Дори един от създателите на РНК ваксините разказа за опасностите от тези недостатъчно изпитани коктейли за генна манипулация.

Притеснителни и заслужаващи внимание са автоимунните заболявания и безплодието

Масмедиите и глобалистите ще спорят, че „няма доказателства“ за смъртоносните странични ефекти или безплодието на РНК ваксините. Аз пък ще възразя, че НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА за тяхната безопасност.2 Повечето ваксини се тестват в продължение на 10-15 години, преди да се пуснат за масово приложение.

Ковид ваксините бяха изсипани връз публиката за броени месеци.3 Честно, нямам никакво намерение да бъда морско свинче за недостатъчно тествана ваксина.

Ами ако елитите знаят точно какви ще бъдат страничните ефекти?4 Ами ако тези ваксини имат ключова роля за тяхното „Велико зануляване“?5

Конкретно въпросът за безплодието6 предизвиква най-остри реакции от властниците и бих изтъкнал една особено лукава версия, която се имплантира от медиите. Всеки път, когато хората питат за опасностите от стерилитет заради ваксините, бюрократите и медийните говорилници преминават в атака, като казват:

„Няма никакви доказателства, че ваксините причиняват безплодие, но Covid-19 може да го причини…“7

Просто вижте тази наскорошна реч на губернатора на Арканзас, при която гневната публика почти помита него и медицинския му лакей от трибуната заради същата пропаганда:

За това става дума. Според мен се подготвя ситуация с масово безплодие, при която ще бъде обвинен ковид, вместо експерименталните ваксини. Ето защо статуквото се нуждае от 100% ваксинация; ако останат неваксинирани хора, те ще бъдат доказателство за престъплението им.

Позволете да обясня…

Притеснението ми е, че планът на Клаус Шваб за зануляването не може трайно да се наложи, освен ако човешката популация не е значително съкратена за кратък период (едно или две поколения). Глобалистите постоянно говорят за контрол на популацията и нейното съкращаване. Елити като Бил Гейтс са известни с това, та защо да се чудим, че биха съставили такъв план за осъществяване?

Ами ако, както подсказват много експерти, страничните ефекти от ваксината създадат това условие за ограничаване на популацията? Ами ако това е същинската им цел? Няма да го знаем със сигурност още поне няколко години, тъй като автоимунните заболявания и безплодието отнемат време да се проявят.8

Срокът за сериозно диагностициране на едно автоимунно заболяване е средно 4,5 години. Диагнозата на безплодие може да отнеме от шест месеца до една година.

Ако огромна популация от милиони хора остане неваксинирана през следващите няколко години, те ще представляват многобройна и неоспорима контролна група. Контролната група представлява група субекти, които служат като чисти екземпляри, незасегнати при експеримент на лекарства или ваксини. Ако ваксинираната група се разболее или измре от специфично заболяване, а контролната група няма същото заболяване, тогава това ще бъде много ясен знак, че въпросната ваксина е отрова.

Тези 50% американци и още по-малките проценти при други народи9 са контролна група на експерименталните ваксини. Ако ваксините причинят поражения, тогава ние ще бъдем доказателството. Предполагам, че това е, което наистина плаши елитите.

Налага им се да ни заставят също да се ваксинираме. ВСИЧКИ ние, така че да няма контролна група и да няма доказателство за извършеното от тях. След това просто биха могли да обвинят ковид или някоя друга фалшива причина за масовите здравословни проблеми.10

Ако ваксините са троянски кон, причиняващ масово безплодие и заболявания, а глобалистите бъдат изобличени, понеже съществува контролна група, това ще доведе до открит бунт, при който ще бъдат избесени на уличните лампи. Тяхното „Велико зануляване“ ще се сгромоляса.

Но това сгромолясване може да се случи и по други поводи

Ваксиналните паспорти са границата на търпението за много хора. Дори виждаме продължителни протести и въстания на места като Италия, Франция, Великобритания и Австралия заради тираничния план с тези паспорти. По мое мнение обаче, голямото сражение ще се води в САЩ.

Ние имаме въоръжено население, много милиони обучени военни ветерани и цивилни. Имаме армия, състояща се от около 70% консервативни и независими, както и историческо разбиране за асиметричните бойни действия. Както видяхме на места като Афганистан, танковете, самолетите, ракетите и дроновете не са гаранция за победа срещу партизанските чети.

Ваксиналните паспорти няма да се случат тук. Просто няма да го позволим.

Глобалистите задействаха последните ходове от играта. Играта може да свърши за нас. Но може и да свърши за тях.

Те следват строг график. Налага им се да си осигурят близо 100% ваксинации през следващите години или по-скоро. Налага им се да установят техните ваксинални паспорти през следващите години или по-скоро. Освен това трябва да поддържат постоянни условия за локдауни в обозримо бъдеще, за да задушават нарастващото недоволство.11

Понастоящем сме в нещо като надпревара, при която глобалистите трябва да прокарат плана си възможно най-бързо, докато ние трябва да им пречим и да ги бавим, докато истината стане очевидна за повече хора. Истината е, че локдауните, ограниченията и ваксините никога не са били заради сигурността, а винаги са заради контрола — бил той социален контрол или контрол на популацията.12

Автор: Брандън Смит

Превод: Иван Стаменов

Източник: Alt-market

https://www.otizvora.com/2021/07/13857/zastho-globalistite-otchayano-iskat-100-nabodeni/?fbclid=IwAR0pT_ExvQ_DgyVs6_Xca5RqDDZDwbPCMpJq3Vityr24Xc3s_DIiimam5zY

Бележки:

  1. Това може да се каже за всички ваксини от десетилетия насам, които са рекламирани с митологията, че били „изкоренили“ какви ли не заболявания. Истината, която е напълно чужда на учили-недоучили докторя, е, че тези ваксини се въвеждат в употреба, когато съответните болести вече отшумяват. Друга истина е, че ваксините не само не „изкореняват“ болестите и „дивите вируси“, ами водят до ваксинално-индуцирани техни варианти. Може би най-популярният пример, който не се отрича и от корпоративната наука, е ваксинално-индуцираният полиомиелит. Но това не пречи на мажоретките с бели престилки и медийните преститутки да рецитират безмозъчната мантра, че ваксините едва ли не „спасили човечеството“. Тук дори няма да засегнем въпроса, че ваксините не са направили хората по-здрави, ами ги обзавеждат и с чисто нови неврологични, автоимунни и онкологични заболявания. — бел. И.С. [^]
  2. Тук авторът е остроумен и като цяло е прав. Но смятам, че е по-удачно да се възрази по друг начин: Не, напротив, има доказателства за опасността от тези „ваксини“. Към днешна дата, според официалните данни от CDC и базата данни за САЩ, ковид експерименталките са причинили с 407% повече смъртни случаи от всички други ваксини общо за всички времена! Системата VAERS и британският аналог отчитат и репродуктивните проблеми. Макар в тези бази данни да влизат нищожен брой от реалните случаи, към днешна дата в UK са отчетени репродуктивни проблеми сред 10,823 (инжектирани с Pfizer), 1,335 (Moderna), 13,866 (AstraZeneca) и 76 (други, по-нови ваксини на пазара). Отделно се проследяват проблеми с бременността, мъртвородените деца или малформациите на живородени бебета след инжектиране на експерименталките. И там положението не е никак розово, като същите или подобни резултати виждаме и в базата данни за други части от Европа. — бел. И.С. [^]
  3. Условното „одобрение“ за използване на тези „ваксини“ при „извънредни ситуации“ беше изцяло под политически натиск. И в момента се взима изцяло политическото решение те да бъдат окончателно „одобрени“, въпреки че няма други ваксини в историята с толкова странични ефекти. Може да сте сигурни, че това ще се случи и въпреки факта, че CDC признава: „Ефективността на ваксините отслабва много бързо, а ваксинираните продължават да са супер разпространители на заразата“. Тяхното формално „окончателно одобрение“ ще послужи като основание за натрапването им чрез задължения. И това, че (ще) се натрапват със задължения, въпреки че са признато научно безсмислени, ясно показва, че целта на „ваксините“ е друга. Вижте статията ми „Какво да (не) правите, ако ваксите станат задължителни“ в България. — бел. И.С. [^]
  4. Наивно дори да се допусне, че те не знаят. Достатъчно е да сме осведомени, че тестовете на ковид „ваксините“ върху животни не са проведени, защото при всички по-ранни изпитания на РНК технологията опитните животни са измрели по ужасяващи начини. Можем да си припомним и доклада на регулатора FDA, обобщен в статията ми „Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините“. Днес знаем, че всички тези очаквания вече се сбъдват — тромбози, анафилактичен шок, сърдечни удари, сърдечни възпаления, синдром на Гилен Баре, нежелани аборти, смъртни случаи… И тук дори не броим дългосрочните последствия, които ще се проявяват години след „ваксинацията“. — бел. И.С. [^]
  5. И това е безспорно. Най-съществената роля по линия на „Великото зануляване“, според мен, е във връзка с трансхуманизма. Повече по този въпрос ще намерите в многобройните публикации в архива ни за ваксините. Новина от последните дни е, че СЗО вече открито призовава за генетични манипулации и генно инженерство на човеците, за да се „подобри общественото здраве“. — бел. И.С. [^]
  6. По въпроса с безплодието може би не е излишно да акцентирам върху нещо, казано от Рудолф Щайнер на 29 септември 1917 г.: „Населението на Земята постоянно расте; от друга страна антропософията твърди, че се инкарнират едни и същи души. Как се отнасят двата факта по между си? И аз постоянно трябваше да обяснявам: Да, външно погледнато, статистиката е съвсем права — населението на Земята расте. Само че тези обобщения се градят върху крайно недостатъчен интервал от време и в основата си те са погрешни. И аз винаги трябваше да внасям поправка: Ние сме съвсем близо до епохата, когато хората с ужас ще разберат, че населението на Земята не нараства, а постоянно намалява.“ — Само мога да предполагам дали това има връзка с „ваксините“ на глобалистите, които Щайнер описва с точност в същия лекционен цикъл. Като аргумент в полза на това схващане бих ви насочил и към моя наскорошна статия, в която очертах как други антропософски предсказания се сбъдват с изумителна точност именно в наши дни. — бел. И.С. [^]
  7. Авторът не е предложил източник, но мога да го направя вместо него. Ето една нова статия: „COVID-19 може да предизвика безплодие сред мъжете и импотентност — но не и ваксините“. Още с първото изречение на статията започват с гръмката лъжа, че ваксините били безопасни за фертилитета. Това всъщност е двойна лъжа: 1) Самите създатели на тези ваксини и регулаторът FDA признават, че не са правени НИКАКВИ изпитания за влиянието върху стерилитета; 2) Изпитанията протичат В МОМЕНТА, а хората, които са лъгани и манипулирани да се инжектират, са лабораторните мишки. Фазата на изпитанията ще продължи още няколко години, така че всяка медия или всеки политик, гарантиращ за безопасността на тази глобалистка стока, не заслужава и минимална доза доверие. — бел. И.С. [^]
  8. Както стана дума в предишна моя бележка, не отнемат чак толкова време. Още през март, в първите седмици от приложението на „ефективните и безопасни ваксини“, вече имах достатъчно материал да направя записа: „Koвид вакcинитe причиняват и аборти (както се очакваше)“. — бел. И.С. [^]
  9. Понастоящем над 85% българи са неваксинирани и затова са най-значимата контролна група в Европа и най-голямата опасност за глобалистите в смисъла, представен от автора. — бел. И.С. [^]
  10. Мога да предложа и алтернативен сценарий: Ами ако обвинят неваксинираните, че са уж виновни за мутацията на вируса в такъв, който причинява болестите и безплодието сред ваксинираните? Тази кампания вече започна през последния месец и я чуваме от CNN в Америка, през The Guardian във Великобритания, но и от фарма хранениците в българския медиен „експерторат“. Това би проправило пътя за изключително мащабни и злостни гонения срещу непокорните на Новия световен ред (Царството на Антихриста). Може би за такива събития се говори и в християнското пророчество: „И ще бъдете мразени от всички заради Моето име…“ — бел. И.С. [^]
  11. На това място ще си позволя да добавя, че те наистина следват строг график — дори да не очаквате Царството на въплътения Антихрист, би трябвало да очаквате, че те ще гонят до дупка плана си до 2030 година, който е многократно официално обявяван. За да постигнат целите си, а те ще постигнат поне основните си цели на всяка цена, разиграването на нова Световна война с основна цел Европа също е част от стратегията. За жалост, не съм убеден, че партизанските чети ще са достатъчни да гарантират оцеляването на САЩ. Тук авторът ме изненадва с бедно въображение. Не съм убеден и че САЩ трябва да оцелява в днешния си вид. — бел. И.С. [^]
  12. За жалост, авторът не е проучил достатъчно дълбоко възможностите, които тези нано „ваксини“ предлагат за глобалния елит. Те са ключово оръжие във войната им за трансхуманистко бъдеще, при което към социалния и популационния контрол можем да добавим и пълен контрол над отделните индивиди. Да контролираш мислите и действията на всеки отделен човек е много по-голямо постижение от ограничения контрол на човешки групи. — бел. И.С. [^]
Предишна статия

Банкстерите заложиха капана, предсказан преди 2000 години

Следваща статия

Jack Posobiec… Плазмо терапия – уникален метод за лечение!

Други интересни