Драги ми Смехурко, поздрави!

Автор: Няма коментари Сподели:

ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ ПОИСКА ИНФО ОТ УНГАРСКОТО МВР ПО ЛИНИЯ НА ИНТЕРПОЛ И ОТ МОСАД?!

ИМАЙТЕ ЕДНО НАУМ.

ВСИЧКИ УБИЙСТВА СТАНАХА ПО ВРЕМЕТО НА ДВАМАТА БОЙКОВЦИ

Бойко Рашков можеше да прегледа архива на МВР преди 2001 за някой криминални прояви на днешни политици, но не го прави. Защо ли!?

Можеше да иска информация от унгарското МВР по линия на Интерпол, но не го прави.

Най-малкото от МОСАД можеше да е получил оперативна информация за контрабандата и корупцията на мафиотите у нас, които си играят на политици, а поръчват убийства и крадат банки и бизнеси. Не е поискал Рашков – не е и получил. Аз поисках – получих.

Странно, че всички знакови убийства на политически и криминални фигури на прехода станаха по времето на двамата Бойковци в Следствието и в МВР – 1995-2005 (Андрей Луканов и Васил Илиев до Илия Павлов и Емил Кюлев). И около 20 банки се обраха по това време, а Държавата се разпродаде за жълти стотинки точно в тези десет години – активи за 70-80 милиарда заминаха срещу милиард – два.

Ако ползваме малоумната ретроспекция на Бойко Борисов – докато невръстните набори и почти пенсионери днес (Борисов и Рашков) маршируваха като 40-45 годишни висши милиционери на плаца, бая народ успяха да изпотрепят по улиците со кротце, со благо и с немалко интриги и кьотек.

Имайте едно наум.

Драги ми Смехурко, поздрави! Ваш #Бареков

                   Николай Бареков                    https://afera.bg/

Предишна статия

J’Accuse! The Gene-based “Vaccines” are Killing People. Governments Worldwide Are Lying to You the People, to the Populations They Purportedly Serve

Следваща статия

Други интересни