РАЗПИТАЙТЕ БОЖКОВ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Вече 30 години откакто ни обещаха, че предишните политици ще лежат в затвора. Сменяха се власт след власт – първи сме по корупция, нито един осъден политик нямаме. Обещанието, че предишните ще бъдат разследвани винаги печели избори. И дотук. Знаем защо е така – може би до днес имамхме оправдание – просто никой не иска да говори – ни за предишните, нито за сегашните.

Мълчанието на българите, пазенето на омерта е ясно. Всичко е пито и платено, да влезе следващото правителство, нов спасител обещаващ възмездие над предишните.

Днес е шансът ви. Васил Божков заяви желание да говори пред комисия в Народнито събрание, пред специализиран орган или както решите. Имаме желаещ да разкаже какво се е случило. Даже е подал сигнал. И никой не го разпитва, никой. Вече нямате оправдание.

Миналото на тази власт има ясен говорител. Ако някой някога наистина е искал да разбере как работеше кабинета на Борисов – сега е момента. Милиарди и милиони се търкалят по телевизията, дали пък няма повод някой наистина вече да разкаже? Да разкаже, но не пред журналисти? Или пак ни излъгахте? Разпитайте Божков. Просто е.

Мартин Карбовски

lentata.com                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Всичко това, което готвят сега, рано или късно ще изчезне сякаш не го е имало! QR кодове, карантини, зелени коридори и пропуски – всичко това ще изчезне!

Следваща статия

КОЙ ПОЗВОЛЯВА НА БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРЕНАСЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА САЩ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ! НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ „НЕЗАВИСИМА“ СЪДЕБНА СИСТЕМА, ДИРИЖИРАНА ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

Други интересни