КОЙ ПОЗВОЛЯВА НА БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРЕНАСЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА САЩ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ! НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ „НЕЗАВИСИМА“ СЪДЕБНА СИСТЕМА, ДИРИЖИРАНА ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Вчера единствена АФЕРА обърна внимание на:

ВСИЧКИ ПРОПУСНАХА НАЙ-ВАЖНИЯ ЗНАК В ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ДПС! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИПСВА „ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ“! И ПОГЛЕДЪТ НАГОРЕ КЪМ БАЛКОНА ЗА „РАЗКЛАЩАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕНИТЕТ С УКАЗАНИЯ ОТ ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА“!

https://afera.bg/%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%ba-%d0%b2-%d0%b4%d0%b5/

Днес Йордан Цонев от парламентарна трибуна бе още по-категоричен в изказване за съдебната власт, веднага след Христо Иванов.

„За каква независима съдебна система сговорим, когато е дирижирана от чужда държава?!“

Лозан Панов не урони ли престижа на съдебната система, репликира Цонев Христо Иванов.

Йордан Цонев отиде и по-далеч, говорейки за „суверенитета на българската съдебна власт“:

„И като става дума за „Магницки“, къде е невинността до доказване на противното, къде състезателния процес, къде е всичко това в това дамгосване?! Да, ние имаме атлантически партньорНО, НО, ЗАЩО И КОЙ ПОЗВОЛЯВА НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРЕНАСЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА САЩ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ?!

На основа на кой български закон са направени списъците по Магнитски?!“

Цонев бе категоричен, че ДПС е за истински независима съдебна система, но когато „независимостта“ на съдебната система се чете както дявола евангелието, ДПС без никакво колебание и лицемерие ще бъдат сериозен отпор.

По отношение на предложението на Христо Иванов за комисия „Росенеце“, Йордан Цонев каза: „Когато говорим за независимост на съд система, ние също сме за разкритие на факти и обстоятелства, но сме против лицемерието да говориш за един мгаситрат, а да не говориш за друг, да говориш за едни за едни зависимости, а не против други. Ще се борим с това лицемерие и в тази връзка ще предложим тази комисия да разшири обхвата си с други случаи.

ДПС предложи в комисията предложи да влезе и полуостров Буджака, Созопол, включително и това дали се изливат фекални води от къщата на Иво Прокопиев в морето.

Йордан Цонев продължи: „Медийният магнат Иво Прокопиев упражнява сериозна власт и инженериг в няколко правитилства и тази тема ще я доказваме всеки ден оттук нататък. Има ли действия и бездействия на „дълбоката държава“? Най – емблематичния пример се казва Иво Прокопиев и го твърдим и ще го докажем. Без лицемерие, за всички, за политическите мрежи, за тези, които държат международната мрежа на Сорос,

Знаете ли за Росенец и защо премълчавате, че от тази страна бяхте вие, а от другата страна беше футболна агитка, и кой български олигарх прати тази агитката там, ние ще го покажем и докажем. НСО се ръководи от президента и нека той да каже кой  позволи на тези служители да поругаят българския флаг.

https://afera.bg/

Предишна статия

РАЗПИТАЙТЕ БОЖКОВ!

Следваща статия

Грабежите на ГЕРБ са бял кахър в сравнение с опростачването на нацията!!!

Други интересни