Не приемам, че в тази прекрасна страна няма други способни хора, освен все същите стари муцуни и кадрите на сараите!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
Нито дума за отстраняването на Гешев.
Нито дума за отстраняването на ВСС и съдебна реформа.
Нито дума за Кошлуков и СЕМ.
Нито дума за Турски поток.

Нито дума за тези ключови и най-важни за БОЕЦ и гражданите конкретни битки, които водим от години на площадите срещу мафията и за които платихме и плащаме ужасна цена.

Да, детските градини са важни. Но те ще останат празни, защото родителите на децата ще последват своите приятели и роднини в чужбина прокудени от зверската корупция и липсата на справедливост, ако Гешев остане на своя пост.

Да, и астронавтите са важни. Един вече имаме, дето кацна с дизел на Луната.

Да, и магистралите са важни. От Буда знаем, че асфалт не се яде, но от магистрали зверски се краде. От справедливост имаме нужда, това ни липсва, не лотове и километри.

Николай Василев е от знаковите фигури на НДСВ. Осем години министър. Същото НДСВ, което вкара ДПС пряко във властта и превърна Доган и сараите в чудовище, което превзе държавата ни. Същото НДСВ, което превърна земеделците в крепостни и подари замеделието на ДПС и зърнарите за 20 години вече. Същото НДСВ, което ни „даде“ Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Николай Василев бе и министър от омразната Тройна Коалиция, бе министър на Станишев. Бе министър заедно с Пеевски, който бе зам. министър в същото правителство. Бе там, когато дадоха на „хидроинжинера“ Доган милионите за „Цанков Камък“. За Продажбата на БТК не искам и да коментирам. Николай Василев бе министър на държавната администрация когато тя, за да обслужи формулата 3-5-8 и властовата алчност на ДПС, БСП и НДСВ бе раздута до чудовищни размери.

Николай Василев е от политиците, по чието време се родиха модела „КОЙ“ , Ирена Кръстева, Бойко Борисов и Пеевски. Те са техните бащи и майки.
Не приемам този човек да се представя, като носител на новото и промяната. Защото не е вярно и защото нямам време още веднъж да извървим пътя НДСВ – БСП – ДПС – ГЕРБ. Пътя на мафиотската държава.

Не приемам, че в тази прекрасна страна няма други способни хора, освен все същите стари муцуни и кадрите на сараите.

Тази сутрин БОЕЦ обявихме своите цели и позиция и ще я следваме последователно и принципно, както винаги сме го правили.
Продължаваме своята битка за истински свободна, демократична и правова България. Нови избори и бой до дупка.
ДА на промяната, НЕ на подмяната!
#ГешевВън
#БОЕЦ                        https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ЕП: От вестниците ли ще научаваме как се краде в България?

Следваща статия

НИКИ МАУС, ИЛИ ПОДСКАЧАЩИЯ КЛОУН

Други интересни