Шиповия протеин в иРНК ваксините навлиза в кръвта след инокулирането, което е и обяснението за огромното количество съобщени странични ефекти от кръвни съсиреци и сърдечни заболявания, до мозъчни увреждания и репродуктивни проблеми

Автор: Няма коментари Сподели:

Ново изследване показва, че шиповия протеин в иРНК ваксините за ковид-19 навлиза в кръвта след инокулирането, което е и обяснението за огромното количество съобщени странични ефекти от кръвни съсиреци и сърдечни заболявания, до мозъчни увреждания и репродуктивни проблеми, каза канадски изследовател на ваксини срещу рак.

                   илюстративна снимка: s.yimg.com

„Направихме голяма грешка. Досега не го осъзнавахме“, каза Байрам Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета на Гуелф, Онтарио, в интервю за Алекс Пиърсън преди няколко седмици, в което той предупреди слушателите, че посланието му е страшно.

„Смятахме, че шиповия протеин (spike protein) е чудесен целеви антиген, не знаехме, че е токсичен и патогенен. Така че, като ваксинираме хората, неволно ги инокулираме с токсин“, каза Бридъл в предаването.

Той казва, че е много смущаващо, че този токсин не остава в раменния мускул, а навлиза в кръвта.

В данни от изследване на ваксината Pfizer в Япония се показва, че скандалния протеин попада в кръвта, където циркулира няколко дни след ваксинацията и след това се натрупва в органи и тъкани, включително далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези … и в „доста високи концентрации” в яйчниците.

Производителите на ваксини избраха да се насочат към този протеин, карайки клетките на ваксинираното лице да го произвеждат, който след това теоретично ще предизвика имунен отговор, предотвратявайки го да зарази клетките. Да, ама не е така!

„Това, което е открито от научната общност, е, че шиповия протеин сам по себе си е почти изцяло отговорен за увреждането на сърдечно-съдовата система, ако попадне в обръщение“, каза Бридъл пред слушателите.

Лабораторните животни, инжектирани с пречистен шипов протеин показват, че са развили сърдечно-съдови проблеми, а също така се демонстрира, че преминава през кръвно-мозъчната бариера и причинява увреждане на мозъка.

Ефекти върху сърцето и мозъка

Веднъж в циркулация, шиповия протеинът може да се прикрепи към специфични АСЕ2 рецептори, които са на кръвните тромбоцити и клетките, нареждащи кръвоносните съдове. „Когато това се случи, той може да доведе до слепване на тромбоцитите и това да доведе до съсирване. Точно затова наблюдаваме нарушения на съсирването, свързани с тези ваксини. Може да доведе и до кървене.“

Резултатите от това изтекло проучване на ваксината Pfizer, проследяващо биоразпределението на иРНК ваксината, не са изненадващи, „но последиците са ужасяващи“, каза Стефани Сенеф, старши изследовател в Масачузетския технологичен институт, пред LifeSiteNews.

„Вече е ясно, че съдържанието на ваксината се доставя на далака и жлезите, включително яйчниците и надбъбречните жлези.“

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) наскоро обявиха, че изучават доклади за „леки“ сърдечни заболявания след ваксинация срещу ковид-19, а не отдавна 18 тийнейджъри в щата Кънектикът бяха хоспитализирани със сърдечни проблеми, които се развили малко след като са били инжектирани.

Ваксината на AstraZeneca е спряна в редица страни и вече не се препоръчва за по-млади хора поради връзката си с животозастрашаващи и фатални кръвни съсиреци, но ваксините с иРНК също са свързани със стотици съобщения за събития на кръвосъсирване.

Д-р Дж. Патрик Уилън е предупредил консултативния комитет по ваксини към Администрацията по храните и лекарствата за възможността шиповия протеин във ваксините за ковид да причини микросъдови увреждания, причиняващи увреждане на черния дроб, сърцето и мозъка по „начини, които не са били оценени в изпитанията за безопасност.“

Докато Уилън не оспорва стойността на коронавирусните ваксини, въпреки, че не е доказано за нито една от тях да се справя със SARS-Cov-2, той каза, че „ще бъде значително по-лошо, ако стотици милиони хора страдат от дълготрайно или дори трайно увреждане на мозъчната или сърдечната им микроваскулатура в резултат на това, че не са успели да оценят в краткосрочен план неволния ефект на ваксините на базата на протеини с пълна дължина върху други органи.“

Свързаният с ваксините протеин в кръвообращението може да обясни безброй съобщени нежелани реакции от ваксините за ковид, включително и 4000 смъртни случая и почти 15 000 хоспитализации, докладвани в системата за нежелани събития от ваксините на американското правителство (VAERS) към 21 май 2021 г. Тъй като това е пасивна система за докладване, тези доклади вероятно са само върхът на айсберга от нежелани реакции, тъй като в едно проучване на „Harvard Pilgrim Healthcare“ се установи, че се съобщават от лекарите по-малко от 1% от страничните ефекти след ваксинация за ковид-19.

Бебета и кърмещи майки

Бридъл каза, че откриването на индуциран от ваксина шипов протеин в кръвообращението ще има последици за програмите за даряване на кръв. „Не искаме прехвърляне на тези патогенни протеини на пациенти в крехко здравословно състояние, на които се прелива тази кръв“. И друго:

„Всички протеини в кръвта ще се концентрират в майчиното мляко“ и „открихме доказателства за кърмачета, които изпитват нарушения свързани с кървене в стомашно-чревния тракт“.

Въпреки че Бридъл не го цитира, един доклад във VAERS описва петмесечно кърмаче, чиято майка се е ваксинирала с втора доза ваксина на Pfizer през март. Още на следващия ден бебето е получило обрив и станало „неутешимо“, отказвало да се храни и е получило треска. В доклада се казва, че бебето е хоспитализирано с диагноза тромботична тромбоцитопенична пурпура, рядко кръвно заболяване, при което се образуват кръвни съсиреци в малки кръвоносни съдове в тялото. Бебето е починало.

Ефект върху плодовитостта и бременността

Високата концентрация на шипови протеини открити в тестисите и яйчниците в секретните данни на Pfizer, публикувани от японската агенция, също пораждат въпроси. „Ще направим ли младите хора безплодни?“ – попита Бридъл.

Има хиляди съобщения за менструални нарушения при жени, които са се ваксинирали, и стотици съобщения за спонтанни аборти при ваксинирани бременни жени, както и за нарушения в репродуктивните органи при мъжете.

Порочна кампания за заклеймяване

В отговор на искане, Бидъл изпрати изявление до LifeSiteNews, като посочва, че след радио интервюто е получил стотици положителни имейли. Той добави също, че „е била инициирана порочна клеветническа кампания“, която включвала „създаването на клеветнически уебсайт, използващ името на неговия домейн.“

„В такива моменти академичният държавен служител вече не може да отговаря честно и основано на науката на законните въпроси на хората, без да се страхува да бъде тормозен и сплашван“, пише Бриндъл. „Въпреки това не е в моята природа да позволявам научните факти да бъдат скрити от обществеността.“

Той приложи кратък доклад, описващ ключовите научни доказателства в подкрепа на казаното от него в интервюто. Написано е с колегите му от канадския COVID Care Alliance (CCCA) – група независими канадски лекари, учени и професионалисти, чиято декларирана цел е „да предостави висококачествена, основаваща се на доказателства информация за COVID-19, целяща намаляване на хоспитализациите и спасяване на повече животи.“

Предвид малкия брой млади изследователи във ваксиналните изпитвания на Pfizer и ограничената продължителност на клиничните изпитвания, CCCA каза, че трябва да се отговори на въпросите относно шиповия протеин преди да бъдат ваксинирани деца и тийнейджъри, включително дали този протеин преминава през кръвно-мозъчната бариера, дали протеинът пречи на производството на сперма или овулацията, и дали преминава през плацентата и въздейства върху развиващото се бебе или е в кърмата.

Pfizer, Moderna и Johnson & Johnson не отговориха на въпроси относно притесненията на Бридъл. Pfizer не отговори на въпроси за това, колко дълго компанията е била запозната с данните си от изследванията, които японската агенция е публикувала, показвайки шиповия протеин в органи и тъкани на ваксинирани лица.

Проф. Байрам Бридъл

Източници: truth11.comlifesitenews.com

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/06/28

Предишна статия

7 скандала, по които Борисов може да стане обвиняем!

Следваща статия

„БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“ д-р Веселин Стоянов (София, 26.06.2021 г.) 

Други интересни