ТОТАЛИТАРНИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ПОТОК. НЯМА ДОРИ ЕДИН, КОЙТО ДА ПОВДИГНЕ ВЕЖДА… КАК ДА РАЗЧИТАМ НА НАШИТЕ МЕДИИ ДА МЕ ИНФОРМИРАТ? НЯМА КАК…

Автор: Няма коментари Сподели:

Нашите медии не ме изненадаха. Те се придържат стриктно към тоталитарния евро-атлантически поток, няма дори един, който да повдигне вежда. Всички са преписали основният извод от думите на Байдън – Русия е в много трудна ситуация.

Да, добре!

Как да разчитам на нашите медии да ме информират? Няма как. Как да разчитам на нашите журналисти да ме информират? Не знам как. Освен, че са ми изкривили до неузнаваемост и случилото се вчера и неговия смисъл, аз ги виждам как става същото като до преди два месеца. Безпогрешни са Радев и служебните, грешни са Бойко и ГЕРБ. Точно както тогава безпогрешни бяха Бойко и ГЕРБ, грешни БСП, комунистите и Корнелия. Нямало Севда ТВ. И какво от това? Има Соня ТВ. Което е същото. Лустро за нашите, кал за чуждите. Та така.

Добре, че има други начини за информиране.

Глобалистката преса се опитва да представи срещата в Женева като неуспешна, протоколна и едва ли не безсмислена. Глобалистката преса смля още вчера Байдън на кайма, като не му позволи да каже и една едничка дума извън тоталитарния идеологически поток – Путин е лош, Русия се меси в американските избори, Русия е ужасно място за живеене, където няма светлина. Байдън, честно казано стана ми жал дори за него, изглеждаше като мъченик пред микрофоните на своята си пресконференция. Но той си го е заслужил! Каквото си сял дълги години, това получаваш. Не дай Боже да намекне с поглед дори, че е изпитал симпатия или някакво чувство към „убиеца“ Путин, който нямал душа.

Глобалистката световна преса иска да продължава да внушава, че Русия е сериозна заплаха, защото Путин не е отстъпил по нито една точка. Защото глобалистката реалност иска да е правилна САМО НЕЙНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА И ВСИЧКИ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО ТЯ Е КАЗАЛА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ. Не може да има някой, който да не иска да го прави! Като Путин. Наистина ужасен човек!!!

Руската глобалистка преса се гъне като тръстика на вятър. Не знае на кой свят е. Опита се още вчера да завира Вова по ъглите, не се научиха за 20 години, че това е човек, който мисли три години напред, движи се три обиколки пред всички останали и не може да бъде заврян в ъгъл. Той за пореден път демонстрира тази си способност да отразява удари с едно единствено изречение. Ох, много е изморителен този глобалистки терор на едно и също говoрене и повтаряне на едно и също до припадък!

А всъщност станаха много добри неща, но ще ги извадя в друг пост.

                      Анастасия Гешева          https://afera.bg/                    

Предишна статия

Изумителни неща излезнаха от изследванията на доц. Трендафил Кръстанов – той открива най-стария препис на първата българска книга във Ватиканската библиотека

Следваща статия

НИЕ ПЛАЩАМЕ НА ПРОСТИТУТКИТЕ МУ

Други интересни