Жилищата на бъдещето днес!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=l93GQiDwIIw

В момента проектираме селищата, първият прототип стар вариант сфера – купол е готов в село Солник до Старо оряхово с дървени керемиди от лиственица с гаранция 50 години, а куполите капки-спирали-пламък ще бъдат построени през 2021-2022 година с варианти:

1. Вариант А – Царева ливада до Дряново в центъра на България;
2. Вариант Б – Хисаря;
3. Вариант В – Рила;
4. Вариант Г – Царево(между Китен и Ахтопол);
5. Вариант Д – Българево(между Каварна и Калиакра), разглеждаме и селата Свети Никола (до курорта Русалка) и Камен бряг -Яйлата;
6. Вариант Е – всяка една местност в България на разстояние от големи градове(местност Узана – над Габрово, възможен вариант)
Акционерното дружество започва да функционира до средата на юли 2021 година и минималното участие в проекта е 200 акции по 4 лева всяка, като има възможност да бъдат изкупени от акционера по негово желание на цена не по-малко от началната, но реално всяка акция ще струва с времето(1 до 4 години) от 8 до 40 лева всяка една.
Селищата ще бъдат построени в различни климатични пояси в планините и издържат скорост на вятъра не по-малко от 250 км в час и минимум 8 степен по скалата на Рихтер земетресения.
Фундамент на пилони комбинирани с ивичен олекотен, гаранция на всички съоръжения от 5 до 25 години и срок на използване на жилището не по-малко от 250 години.
Гредите са от пресовано дърво и са негорими по пожарна безопасност, мебелираните жилища изцяло готови за живеене, спазени са нормите на Фен Шуй и Златното сечение.
Предишна статия

„Юнаци с умни калпаци“

Следваща статия

РОТШИЛЬДЫ И РОКФЕЛЛЕРЫ! 8 июни 2021 година(на руски език) Солнечное затмение 10 июня!

Други интересни