Искам да знам кой продаде националната ни сигурност и настани обект на чуждестранни граждани!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

*** Искам да знам кой продаде националната ни сигурност и настани обект на чуждестранни граждани – турски и господ още знае какъв ( със съпруга – рускиня?!) на военен обект! ***
.
Случаят вече ви е известен.
Американски войници от 157 въздушно-десантна бригада при учения атакуваха с оръжие частен обект – цех в Чешнегирово и насочиха дула срещу работници.
~~~~~
А сега да го видим в целия му блясък, който абсолютно всички медии, експерти, коментатори и дори официална институция като Министерството на отбраната и министър Георги Панайотов крият.
Фирмата с атакувания обект е „Ким инженеринг” ООД.
Сградата е в местност „Поделението“ на Чешнегирово. И не само е в този район, а се намира в … самия район на летището!
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
Кой е допуснал на територията на военен секретен обект да работят частници (цех за биодизел и олио с 12 души персонал), не ми известно. А частниците също не са случайни, а са особено скандални. Защо?
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
.
При това тази фирма е свързана с друга – КИМ Агромашини ООД.
Тя също е посочила за свой адрес на регистрация и местопребиване военното летище.
______________________________
Още по-скандалното е, че и в нея участват чужди граждани – турските Левент Бенджан и Екир Гюршен Янар! Не ми е ясно засега от коя държава е и лицето Карлос Ернесто Делгадо – Мансерат, което освен съдружник е и управител и се подвизава и в двете фирми. И което вероятно има съпруга – руска гражданка?!
______________________________
Ако вие като български граждани се опитате да влезете в района на това военно летище, ще бъдете незабавно арестувани, а ако се наложи – и застреляни.
Чуждите граждани обаче необезпокоявано си работят там.
=
Това е най-големият скандал, а не жалката пропагандна операция за лошите американски военни и лошото НАТО, толкова охотно раздухвана от политици и медиите!
Вероятно и заради това две седмици се е мълчало за случилото, а не само заради евентуалния скандал с американските военни. (инцидентът е от 11 май)
После някоя пропагандна калинка от руското лоби у нас на техните спецслужби е пуснала сензацията с цялата си „компетентност“, с която не е съобразила, че вместо да изпише вежди, ще извади очи.
.
Така скандалът с атакуването на цеха се оказва следствие от
първия скандал, за който абсолютно всички медии и журналисти мълчат.
Скандално е и кой от нашето министерство – дали защото е калинка или не, не е изключил изрично съответната сграда от учението, разигравано на военното летище, а при ученията целият район на летището е обхванат. Другият вариант за пропуска е умишлено подготвена провокация, за да се шуми в медиите за лошите САЩ и НАТО (както предполагам аз).
Скандално е, че и министърът си мълчи.

Изненадани сте, нали, че частният цех е на територията на военното летище, на военен обект, а не в селото, катто ви информираха? И че цели две частни фирми с участие на чуждестранни граждани са регистрирани там – на военен секретен обект и го ползват като свое местопребиване и адрес.

Давам скрийншот с адреса от интернет-страницата на фирмата с атакувания цех, ако на някой не му се вярва и извадка от търговския регистър за другата.

Да проверите пълните регистрации в търговския регистър оставям на вас, макар че съм си извадил копия от тях (нищо чудно на пожар да ги заличат или подправят)
Оказа се като във вица за новината: не били изнесени родни компютри за Германия, а домати, и не е станало износ, а са ни ги върнали с рекламация заради лошо качество.

А запитайте се защо в България няма нито една медия или журналист или политик да изнася тези данни? Давате ли си въобще сметка как ви информират и кой формира представите ви за случващото се у нас?

*** медиите съобщиха мин. г., че летището се продава. Включено е в план-график за продажба, но това не означава, че е продадено и че се продава, че вече е организирана процедурата. В последните години редовно се използва като военен обект за тренировки и учения, вкл. и летатални.

Григор Лилов                    https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Защото се тревожа заради младите хора в България. Ново десетилетие на Под Егото ще провали живота им като поколение!

Следваща статия

Държавата ни е отвлечена и крадецът вика“ Дръжте крадеца“

Други интересни