…СЪБИРАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ РЕГИСТРИ НА ЕДНО МЯСТО Е ПРЯКА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

Автор: Няма коментари Сподели:

Борисов: Ще направим държавен склад за електронни данни.

Няколко поредни години съм работил с хора, които другарят Борисов реши, че са достойни да заемат ключови постове в държавното управление. Много ключови. Личното ми мнение, следствие на задълбочено наблюдение и анализ на решения взимани от тези лица е, че освен посредствени те са и дълбоко некомпетентни. Неграмотността продължава да е политически обосновано и задължително условие за кариерно развитие. Разчитат единствено и само на близките си отношения с Борисов, които се разиграват по унизителен за достойнството на мислещ човек начин.

Непознат сред пожарникарите и недъгав сред престъпния ъндърграунд, нашия политически герой се оказа с хитър, прагматичен и нечистоплътен нрав. Качества, достойни за уличник, но в никакъв случай за истински държавник.

Държавен склад за данни?

Когато става въпрос за подобни сериозни работи, нито армия, нито данни се събират на едно място. Най-малко се лежи на кълка, че това място ще бъде тайно. Накратко казано – пореден грешен ход.

Бях един от първите изказали мнение, че акцентът върху Западните Балкани е огромна стратегическа грешка на властта. Тази грешка никак не е случайна и зачеването и съвсем не е безинтересно. Нито безобидно! Последствията започват да се усещат, но това е едва началото. Лошото предстои. Днес ви казвам, че събирането на информация от регистри на едно място е пряка заплаха за националната сигурност.

Причините за тази заплаха са твърде много, за да бъдат коментирани, нежели разбрани! Затова се изискват специфични знания, които да бъдат употребени хладнокръвно в динамична и рискова среда. Такива знания нашите политици и държавници нямат, нито съветниците им – тези групи обичат да копират и прилагат сляпо чужди достижения. Експертното тяло се управлява единствено и само от външно влияние, а потенциалите се овладяват превантивно. Технологията на тези процеси е неделима част от хибридните войни, които често се представят като „положително сътрудничество“.

Цяло десетилетие България е отвлечена от терористи държава. Употребена по престъпен начин тя беше превърната в лошо и опасно място за живот. Милиони наши близки загубиха живота си следствие на именно тази престъпна форма на управление.

Ако прочетете малко „техническа литература“, сами ще разберете, че формите и начините на обществени манипулации, които се прилагат методично днес върху вас, са изписани като инструкции и други документи още през 1956 година и след това. Методики, които са базирани съзнателно върху свободна политическа платформа, но са извън възможността да бъдат осъзнати от адресатите си. Престъпни методики, които имат единствена цел – абсолютна власт.

България е отвлечена от мафия държава! Тази мафия има лице и то е добре познато извън пределите на страната ни. Въпреки всичко по-горе, все още имаме малък шанс за обрат. Докато парите на престъпниците не са изпрани и те не са признати за праведници имаме шанс…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков            http://afera.bg

Предишна статия

БОСИЯТ СЕ СТОПЯВА КАТО ЗАПАЛЕНА СВЕЩ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ НЕМОЩ…

Следваща статия

СКАНДАЛ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ! НАГЪЛ КОНЦЕСИОНЕР СЕ ГОТВИ ДА СТРОИ ВЪРХУ ДЮНИТЕ НА ЗАЩИТЕНА ТЕРИТОРИЯ НА ПЛАЖ „ЦЕНТРАЛЕН“!

Други интересни