СЛЕПИ ЛИ СТЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ ЗНАКЪТ?!

Автор: Няма коментари Сподели:

СЛЕПИ ЛИ СТЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ ЗНАКЪТ?! ДОКАТО РАДЕВ ОБЯВЯВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, USA ВОЙНИЦИ НАХЛУВАТ „НА УЧЕНИЕ“ В БЪЛГАРСКИ ЗАВОД С АВТОМАТИ! УТРЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В СПАЛНИТЕ ДА ИЗЧУКАТ ЖЕНИТЕ ВИ, БЕ, „ГЕНЕРАЛИ“ ПРОДАЖНИ И НЕСКОПОСАНИ!

Слепи ли сте да забележите Знакът?!

Датата е ЕДНА И СЪЩА!

11 МАЙ!

На 11 май Румен Радев обявява и ръкополага служебното си правителство.

И докато го прави, на СЪЩАТА ДАТА – 11 МАЙ, американски кравари, пардон, въоръжени бойци, нахлуват в БЪЛГАРСКО ПРЕДПРИЯТИЕ в Чешнигирово и уж „на учение“ разказват майките на работниците с насочени автомати съм тях.

Нищо случайно няма на този свят. Нищо, че американският посланик се прави, че нищо не знаела и прочие тинтири минтири. Но! Впоследствие, веднага, в първите дни на служебното правителство нахлу при който се сетите министър, агенция и при министър председателя. И ТЕ не само го позволиха, но и мазно се усукваха да позират колко са продажни. Че и при кмета на столицата се набута, да се снимат двете фамозни лелки.

Знаците никога не трябва да се пренебрегват, защото те казват много повече от официалните рецитации на „новите“ „борци“ срещу каквото се сетите. А тази инвазия, уж „грешка“, бе чиста ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СЪЩАТА ДАТА, В КОЯТО РАДЕВ ОБЯВИ ВЛАСТТА СИ – ДЕМОНСТРАЦИЯ С ВНУШЕНИЕТО – ЕТО КОИ ТОЧНО ВИ УПРАВЛЯВАТ!

Същите тия „нови“ управляващи мълчат като ЗАДНИЦИ не смеят и да пръднат пред американското безобразие.

Такова позорно слугинство, такъв позорен измеркялък, че да ти се доповръща от иначе „български“ генерали, льотчици и вся остальная…

Абе, продажници, днес влизат с автомати в завод, утре ще нахлуят в спалните ви и ще изчукат жените ви, бе, „генерали“ нескопосани и надупени?!

За вас хич не ни  е еня, ама защо спи тоя народ, предали го за пореден път заради власт, пари и постове!

Afera.bg

П.П. Николай Марков:

Ей, тоя нашия стратег Радев ще надмине и самия Борисов по двуличие.

Довчера не забелязваше какви ги вършат разни военизирани руснаци около самия него и в държавата, но след като обърна палачинката и се закле да служи на янките,  вече не забелязва и какви ги върши американската армия из българските села. Цяла България се възмущава, вижда много добре и знае, само американското посолство и нашия радев не знаят какви са тия войници с насочени автомати срещу обикновени работници!?

Ето на това се казва президент-опортюнист! Запомнете го.

Все ми се струва, че за такъв военен произвол, трябва да се налагат най-строги санкции и ако имахме истински президент / в случая с абсолютна власт/, досега всички американски войници от видеото трябваше да са арестувани и с повдигнати обвинения. Но…, никой няма право да задържа американски войник, дори той да извърши убийство на невинни в произволна страна. И всички държавни и политически органи мълчат! Мълчат като риби.

Тези работи ги наричат „съюзнически отношения“. Те могат всичко, ние не.

Борислав Цеков:

Скоро ще стане цяло денонощие, откакто получи гласност скандалното нахлуване на тежко въоръжени американски войници в българско предприятие. От българските институции и партии няма нито звук, нито стон. Президентът мълчи. Назначените от него служебно правителство и военен министър мълчат. ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, НФСБ, Слави Тр., „мутрите“ на Мая… Всички мълчат. Дори и в някоя африканска държавица управниците щяха да поискат обяснение и извинение от американското посолство. Нашите не смеят да шукнат. Но иначе много ги разбират работите, като трябва да се дърлят помежду си. Реакция по този инцидент е абсолютно задължителна – това е въпрос на държавност и национално достойнство. В такива моменти си личи какво представляват родните политикани. Сякаш за тях е народната поговорка: „Трьгнаха като аслани, върнаха се по..рани“. Дъно!

https://afera.bg/

Предишна статия

ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО сменяне на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ в страната! РАДЕВ, НОСИ СИ РАШКОВ НА РАМО…

Следваща статия

Колкото повече пощърклява Народа от дивотиите на управниците – толкова повече се грижат за щъркелите

Други интересни