Това е срам – световен срам, чиято воня ще носят незаслужено и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на Pодината

Автор: Няма коментари Сподели:

Невероятно, но факт. Като се смени правителството на Борисов с правителството на Янев, шефовете на българските служби за сигурност спряха да ходят на работа – прибраха се при жените си у дома. Така те дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат лично на Бойко или на партията му, или Бог знае на чия друга партия, или корпорация… но тъй или инак – не принадлежат на България. Не са на държавата ни – това е ясно. Язък, че ние, българските граждани, им плащахме толкова много време от данъците си огромните харчове и заплати.

Освен, че не са на българската държава, тия господа – началниците на ДАНС, на ДОТИ и на разузнаването – очевидно не са и на НАТО. Напуснаха си постовете като нищо, ей така – и ни лук яли, ни лук мирисали. Язък, че цялата тая мощна и уважавана организация на Северноатлантическия договор, като някоя будала ги изучи в курсове и им даде сертификати безплатно! Те не принадлежат и на Европейския съюз за сигурност, значи. Щом така зарязаха отговорните му задачи, пратиха по дяволите цялата му стратегия за глобалните заплахи, загърбиха войните, бомбите и пожарите, дето горят на хвърлей място от границите ни и си легнаха на диваните – да чакат нови избори, та да видят евентуално ще им изнася ли новата власт, или няма да им изнася.

Малко е да се каже, че това е предателство. Това е срам – световен срам, чиято воня ще носят незаслужено и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на Pодината. Знаехме си от години, че в българската политика нищо не е толкова невероятно подло, че да не може да се случи, и да си намери ходатаи в чужбина. Но пучът с неплатените отпуски на т. нар. „шефове на служби“ окончателно ни убеди, че никое живо чудо няма да ни подмине.

                          Анна Заркова

                                                    trud.bg                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Любомир Аламанов: Шепа алчни хора раздават парите в държавата

Следваща статия

За предприемачеството еп. 88

Други интересни