Шоково продължават назначенията в служебния кабинет! Радев, Радев…

Автор: Няма коментари Сподели:

Шоково продължават назначенията в служебния кабинет.

В Министерството на външните работи се подреди управленски екип само от хора от екипа на Плевнелиев. Новият министър Светлан Стоев е шеф на протокола на Екатерина Захариева. Единият новоназначен заместник-министър е Калин Анастасов – главен секретар на министерството в кабинета Борисов – 3. Другият заместник е Василий Такев – постоянен секретар на министерството в Борисов – 2.

Най-скандалното назначение е на министъра на отбраната – Георги Панайотов. Това е посланикът в ООН изпратен лично от Росен Плевнелиев. Именно той организира цялата кампания срещу Ирина Бокова като кандидат за генерален секретар на организацията и опозори България пред света. Преди това Панайотов работи в посолството във Вашингтон заедно със Стефан Янев под ръководството на Елена Поптодорова. Той е от  най-най-близкия кръг на бившия президент и слагането му на поста на министър на отбраната лично от Радев е  необяснимо и шоково за опозиционните среди. Но точно това назначение остана услужливо в сянка от казионните медии.

Министърът на финансите Асен Василев, онзи с блесналия поглед, също е от служебния кабинет на Плевнелиев, където беше министър на икономиката. Министърът на труда и социалната политика е заместник министър от кабинета Борисов-1. Има още десетки имена начело на агенции и в политически кабинети, които тепърва ще изкачат.

Правителството на Радев е редено някъде и от някого заедно с управляващите. Янаки Стоилов и проф. Минеков са само за парлама. Ресурсните и силови министерства са дадени на концесия.                       Радев, Радев…

                                     www.big5.bg                https://afera.bg/

Предишна статия

Ние щат на USA ли сме? …това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе…

Следваща статия

Продажниците няма да се уморят да повтарят Лъжата! (Част 2)

Други интересни