Ние щат на USA ли сме? …това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе…

Автор: Няма коментари Сподели:

Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, накоято бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение,…

Премиерът Янев акцентира върху приоритетите на служебния кабинет и възможностите за тяхното ефективно реализиране.

По време на разговора министър-председателят и посланикът изразиха общо мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение.

Срещата между министър-председателя Стефан Янев и посланик Херо Мустафа е ярък знак за укрепването и развитието на българо-американските отношения.

Беше обърнато специално внимание на потенциала за активизиране на двустранното сътрудничество в областите от взаимен интерес, включително в сферата на икономиката с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие на бизнеса. 

Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата „Три морета“

На третия ден от встъпването си в длъжност като служебен министър председател, Стефан Янев изприпка официално при американския посланик Херо Мустафа. Не, че неофициално преди това “мамата” на правителството на Радев не е американската.

Обсъдили били “въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение”.

Ние щат на USA ли сме, аджеба? Не, че това не е риторичен въпрос. Това, че сме се надупили на американците е ясно, това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе, бе?!

                                                   afera.bg              https://afera.bg/

Простотията на България е всъщност простотията на българския народ – не само 80 процента са дебили, както каза моят приятел проф. Иво Христов, над 90 процента са идиотите на тази територия!
Простотията на българските „елити“ всъщност е продукт от простотията на българския народ – виж Георгиев Л. „Критическата психология на българската история“, Университетско издателство СУ „Св. Климент Охридски“!…
От толкова много години говоря, че България трябва да напусне НАТО и Европейския съюз, че трябва да бъде свободна, независима и суверенна държава, която няма повече да членува в никакви международни военни, политически и икономически структури!
И Кой ме подкрепи в този мой психологически изведен извод?…
Никой, ама никой!…
Иначе е лесно да се пише анонимно в интернет…
Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

                                                                                                  проф. Людмил Георгиев

„…Домат въздъхна с облекчение. „Тя е толкова глупава — помисли си той, — че е взела моя таен телефон за капан за мишки“.
Това го развесели и той даже подари на Ягодка една обвивка от бонбон.
— Това е за теб — каза великодушно той. — Ближи тази обвивка. Тя е много сладка: преди две години в нея беше увит един много хубав бонбон.
Ягодка благодари на Домат с поклон и му каза:
— Седем години работя и това е вече третата обвивка от бонбон, която получавам от ваше превъзходителство.
— Виждаш ли — отговори Домат, — аз съм добър господар. Слушай ме, и ще бъдеш доволна.
— Който се задоволява с малко, е щастлив — каза Ягодка и след като се поклони, отиде да си гледа работата. …“

                                                                       Джани Родари 

Предишна статия

“Не го познавам!” – РАЗКРИТИЯТА на Светослав Илчовски!

Следваща статия

Шоково продължават назначенията в служебния кабинет! Радев, Радев…

Други интересни