Днес е ден на победа…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                   https://www.youtube.com/watch?v=geUGqxfT-NA

Путин: 

Не може да има прошка за онези, които са забравили уроците от Втората световна война

Русия последователно защитава международното право. В същото време ние ще защитаваме твърдо националните си интереси, ще гарантираме сигурността на нашия народ. Това каза държавният глава на Русия Владимир Путин по време на речта си преди парада за Деня на победата на Червения площад в Москва, предава ТАСС.

„Не може да има прошка за онези, които са забравили уроците от Втората световна война и отново измислят агресивни планове“, каза още Владимир Путин по време на речта си от трибуната. „Войната донесе толкова много непоносими изпитания, скръб и сълзи, че е невъзможно да се забрави. И няма прошка и оправдание за тези, които отново обмислят агресивни планове“, каза той.

На 9 май Русия отбелязва 76-годишнината от победата във Великата отечествена война. В някои градове на страната вече се проведоха паради, сега парадът се провежда в Москва. На централната платформа са руският президент Владимир Путин, ветерани и гости на събитието, сред които президентът на Таджикистан Еромали Рахмон.

                                              Image title                                                               https://svobodnoslovo.eu/

Поколенията след моето днес празнуват Ден на Европа. Обединена Европа. Всъщност обединението на Европа под ръководството на Германия е било мечтата на чичо ви Адолф. 

Както се казва, победи чрез наследниците си – новите либерални неофашисти, завзели властта в Европа. И някак си забравят кой на кого майката…..грубо казано!

Сега да бъдем за кратко реалисти и да махнем розовите еврогейски очила със светлото европейско бъдеще и да разгледаме нЕкои точки от реалността:

– По времето на Третия райх голямата част от днешните европейски държави подкрепят АХ. Факт!
– Германия установява господство и определя политиката на европейския континент.
– При нападението над Полша, почти никоя европейска държава не протестира.
– Чичо ЙГ създава науката за манипулиране на масите чрез пропагандата, киното и изкуството.
– Германия, една тъй миролюбива държава, напада СССР първа. Факт!
– Великобритания и САЩ се включват във войната едва когато започват победите на съветската армия над германците. Факт!
– Великият спасител и демократ САЩ хвърлят атомни бомби над Нагасаки и Хирошима, като избиват стотици хиляди жени, деца, възрастни…изобщо цивилни, като последиците от ядреното замърсяване засягат и следващите поколения.
– СССР /сега Русия/ наритва като мръсно коте Германия и прави парад в Берлин, а след това и голям военен парад в Москва по случай ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕРОФАШИЗМА!.
– СССР губи милиони жертви – военни и цивилни, за да се защити. Цивилизованите германци избиват всичко по пътя си.
– Европа след войната е съсипана, а САЩ стават световна сила, защото нямат противник, а те много зор в тази война не са си дали.
– Започва изпълнението на плана на АХ за обединение на Европа – първа цел – обединение за въглища и стомана, тоест да изкарат едни пари. И втора цел – да се противопоставят на СССР тогава, защото смятат социализмът /комунизъм, за сведение на психодесните, не е имало никъде, нещо като утопия е, ама кой да ти чете/, за по-голяма заплаха от всичко останало.
– На практика ЕС става нов САЩ, като държавите в него губят суверенитета си и се подчиняват на Брюксел.
– Богоизбраните отново владеят финансовата система и се опитват да управляват света.
– Германия отново управлява Европа!
– Европейските ценности за свободно движение на хора, капитали и работна ръка отидоха в небитието покрай пЛандемията и планираните имунизационни паспорти.

И да обобщим – грозно е да се омаловажава борбата на милиони хора срещу фашизма и хитлеризма. Грозно е да си приписваш победа, която не си извоювал. Грозно е подчиняваш другите народи, макар и под ореола на европейски ценности!

България, по стара наша традиция, винаги се присъединява към губещите. И след това си плаща българският народ.

И Девети май е Денят на победата! В който приключва Великата Отечествена война. Поклон пред жертвите и героите на войната! Поклон пред тези, които не се подчиниха на новия ред. Поклон пред тези, които загинаха за свободата си.

Денят на Европа е ден на Германия, Франция, Испания, Италия…..но ТОВА НЕ Е МОЯТ ДЕН! Днес аз мисля за това как под ореола на висши ценноссти се пробутва робството, агресията и контрола върху хората. И предпочитам България да е свободна, независима и просперираща държава, а не колония на Брюксел и САЩ. Предпочитам да правим военни паради на Гергьовден, отколкото прайдове в Деня на Европа!

Днес е ден на победа…и никога да не забравяме цената на свободата и достойнството. Те не се купуват с евросубсидии! 

                                                                                  Елена Гунчева                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Кратко разяснение за мафията

Следваща статия

Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

Други интересни