Какво крият зад „Ковид“ истерията! Това не е фантастичен сценарий!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                Това не е фантастичен сценарий. Вече се случва.

Докато медиите и правителствата манипулират и помагат на колабораторите с бели престилки за унищожението на Човечеството по програмата „Ковид-19“ (Бил Гейтс я нарича „Пандемия версия 1.0“, ще има и 2.0, а COVID e съкращение от Certificate Of Vaccine Identification, или на български „сертификат за идентификация на ваксина“) се инсталира електромагнитен излъчвател имащ за цел да се променят хората биологически, но също и да бъдат маркирани като стока. Този патент вече принадлежи на семейство Рокфелер и е част от инициативата „Баркод за цял живот“, с който се маркират и следят всички живи организми. Това означава, че вече никаква форма на живот няма да е същата. Просто си ни модифицират ДНК кода за да бъдем патентовани. Искат да сме тяхна стока. Нещо като животни в обор, които са маркирани чрез жигосване, чипове и др. методи.

Ковид измамата е повод за въвеждането на генетичното ни редактиране. Занимаващите се с това са се научили през годините как да свързват биологичните организми с компютрите. Целта на всичко това е заличаването на стария начин на живот и въвеждане на цифров концентрационен лагер. Тези лагери ги наричат още от сега „умни градове“ и „умни селища“. Искат стария вид хора да бъдем заличени до 2025 година и новия вид био-синтетични роби да се произвеждат в лаборатории, генно-модифицирани, за да са собственост на Елита/Култа.

Трябва да ви е ясно, че Култа от векове наред живее в огромен страх, че Човечеството може да се събуди за това, какво реално вършат с нас по всички възможни начини. Всичко това е финалната им атака. Така наречена от мнозина „Края на играта“, от други „Апокалипсис“.

Те модифицират организмите ни. Всеки от нас в момента има по около 30 хиляди нано-частици в тялото си. Искаха да имплантират и чипове в човешкия мозък, но вече са измислили, че ще става без никаква медицинска операция. Затова изобретиха хидро-гела (т.нар. „квантови точки„). 

С „ваксините“ тези нано-частици, които вече имаме всички в телата си от нано-аерозолните пръскания със самолети (същите са отговорни за това, което всички мислят за грипни симптоми, или др. „вирусни“), тези технологии ще се самоорганизират с помощта на този хидро-гел и ще се разпространят в кръвта за да проникнат в мозъка. Този гел използва течностите в тялото за да разпространява нано-частиците, докато се превърнете в био-роботи, част от супер-компютъра (в България е вече инсталиран такъв, част от централния), докато биологическата ни същност изчезне напълно.

Единствения начин да избегнем всичко това е да не се съгласяваме на „тестовете“, защото в тях има хидро-гел. Ако все още не са го сторили, то в даден момент ще въведат на пазара дори и маски с хидро-гел. Маските от своя страна пречат да се диша кислород, за да не може тялото да се изчисти от нано-частиците. Синбиотичните нано-частици, които носят в себе си отрови, получават определени команди чрез електромагнитното радиоактивно поле на 5G сигнала. Затова паралелно с „пандемията“ се инсталират много бързо и антени навсякъде.

                                                              https://vimeo.com/manage/videos/487787582

Много е важно всички, които четете това да откажете категорично и маските, и тестовете, и най-вече „ваксините“. Тези три неща имат био-акумулативен ефект, и колкото повече носите маски, или си правите тестове, или решите да се инжектирате с тези „ваксини“, толкова повече нано-частици се трупат в тялото ви и не могат да се изчистят. Информирайте колкото може повече хора.

Наложително е също така да се информирате за правата си: никой няма право да ви заповядва, кара и залъгва да носите маски никъде, дори и в магазини. 

Никой няма право да ви кара да се „ваксинирате“, за каквото и да било, и под какъвто и да било претекст. 

Никой няма право да ви кара да си правите тестове, за каквото и да било, под какъвто и да е претекст. Просто нямат права, които стоят над Човешките ни права. 

Никога, никой не е имал такива права над нас, над Човечеството.

Наложително е да се организираме достатъчно много за да дадем отпор на продалите се правителства, медицинския тероризъм и медийната пропаганда.

 Нека всеки участва! 

Пишете коментари под медийни публикации, пращайте имейли до народни представители, до европейски институции, до хора занимаващи се вече с обвиненията и др.

                                                Anony, по материал на Селест Солум

Г-жа Солум е работила за Националната сигурност на САЩ и Федералната агенция за управление при извънредни ситуации (по-известна като FEMA), по програми свързани със скандалния 9/11, операции с наводнения и земетресения, учения за ситуации с масови жертви и много други дейности. 

                  Повече за нея можете да видите тук.

                                                             https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/04/09

Предишна статия

Какво е ветровката?

Следваща статия

Д-р Майкъл Йедън е бивш вицепрезидент и главен учен на Pfizer по алергии и дихателни проблеми

Други интересни