Съседи на Домусчиев пред Фрог: Пазят го действащи барети от СОБТ и звено „Кобра“ към СДВР. Отговорник им е „Ямболския“

Автор: Няма коментари Сподели:

Според свидетели, те се сменяли като по график съответно на дневни и нощни смени. Казват, че през деня били на пост бойците от „Враня“, като на старшия му викали „Ямболския“. Командосите, твърдят източниците ни, следвали бизнесмена навсякъде по петите.  Нощното дежурство пък поемали колегите им от „Кобра“.

Съседите на Домусчиев са категорични, че  можело лесно да се разпознаят, тъй като част от тях нонстоп се спотайвали в частен автомобил, паркиран в близост до имението му. Всички в квартала, обаче знаели за какво става дума.  Колите, в които се криели гардовете, също се сменяли, уж за да не бият на очи.  Бистричани са възмутени, че хора, които получават сериозна заплата от държавния бюджет, продължават да нарушават правилата по стар обичай, като заработват нелегално като охранители на бизнесмени със спорна обществена репутация. 

Според медийни публикации шефът на охраната на боса на „Лудогорец“ Георги /Жоро/ Ташуков лично пресявал действащите барети и казвал кой кога да работи. По всичко личи, че като бивш служител в СОБТ, влиянието му върху едно от най-секретните и силови звена на МВР, продължава да е силно. 

Източниците ни се питат дали при подобни влияния и зависимости,  самият Кирил Домусчиев не е реалния шеф в сянка на баретите. Припомняме ви, че не малко бивши командоси, след като напуснаха МВР, отидоха веднага да охраняват Домусчиев и неговата свита. Хора от обкръжението му уточняват, че той не пести пари за гавазите си  и тяхната поддръжка.

https://frognews.bg/novini/sasedi-domuschiev-paziat-deistvashti-bareti-sobt-zveno-kobra-kam-sdvr-otgovornik-iambolskiia.html

Предишна статия

Как смешниците политици стопанисват държавата през последние 33 години?

Следваща статия

Тази сцена винаги се повтаря…

Други интересни