Много от политиците, особено от „спасителите“, ми приличат на ГМО домати – хубави, лъскави, големи и хващащи окото

Автор: Няма коментари Сподели:

Много от политиците, особено от „спасителите“, ми приличат на ГМО домати – хубави, лъскави, големи и хващащи окото. Пластмасови на вкус, без витамини, можещи да стоят с месеци в хладилника. И ялови.

Проектите винаги си личат за дарените със зрение. Политическо зрение и поне една доза здрав разум. По прекалено напудрените биографии, по това как официалните медиит непрестанно ни ги пробутват на вниманието, по това как незнайно откъде вадят пари за да си правят пиар акциите. И по това, че като бавна отрова се наслагват в организма и предизвикват ракови образувания.

И пак ще повторя и потретя – гледайте и със сърцето и с разума си. Не оставяйте да ви заблудят лъскавия вид и трайността. Всъщост лидерите не трябва да са проекти, а да са се наложили сами. Внезапни лидери за три дена винаги ме усъмняват…..

Всъщност, ГМО продуктите в селското стопанство и в политиката са еднакво опасни. Защото заразяват и здравото и поколението вече се изражда. И нямат вкус и мирис, а са създадени само за печалба….

                                        Елена Гунчева                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ГРАНДИОЗНИТЕ УСПЕХИ

Следваща статия

Поправките в закона за извънредното положение граничат с цинизъм

Други интересни