И когато на народите им писне от лакомията и арогантността на политиците, когато видят, че тяхното мнение не се зачита и ги правят на камилчета, тогава…

Автор: Няма коментари Сподели:

За първи път да харесам американците. На практика не показаха какво се случва и как трябва да реагират хората, когато политиците минават границите. 

Политическата система е направена така, че хората в нея да си създават сами едни правила, които народите трябва да спазват. 

И когато на народите им писне от лакомията и арогантността на политиците, когато видят, че тяхното мнение не се зачита и ги правят на камилчета, тогава пряката демокрация влиза в действие.

Защо например всички се възхищават на щурма на Бастилията и Френската революция, а отричат това, което се случи вчера във Вашингтон? 

Правилата се създават и нарушават. И това, че на политиците и Дълбоката държава не им харесва това, че хората не спазват правилата, които те са им измислили, за да ги държат в подчинение, не е основание да отричаме правото на гражданите на самоопределение и върховенство в държавата. Защото, като спрете да слушате медиите и либерастите, всъщност ще се сетите, че върховният господар на всяка една държава е народа й! 

Някой нещо неразбрал….? И няма какво да се правите на ощипани девственици, когато същият този народ ви казва да се омитате и да престанете с лъжите и подмяната.

Америка видя грозното маскирано лице на кукловодите, които са жадни за власт. И естествено, реагира. Да кажем като тяхно предимство и това, че тяхната Конституция им дава правото като свободни хора да носят оръжие. И да го използват! Затова и не видяхме замеряне с яйца и пърформанси, а истинска революция в действие.

Това, че политическият свят не се кефи на това, което се случва в САЩ, не означава нищо. Кои са лидерите на съвремения либерастки свят? 

Меркел /която все напуска поста, ама се държи като удавник за него, тресе се неконтролирано от неизвестно заболяване и взема напълно неадекватни решения/, Макрон /личните му извра…я ме усъмняват дълбоко във възможността му за здрав разум и преценка/, други, които са навързани като свински черва в зависимости и финансирания….ай, мерси, ще пропуснем!

И като заключение – политици, внимавайте в картинката. Когато минете границата на нашето търпение, резултатът ще бъде Конкорд и изобретението на д-р Гилотен!

                                                                 Елена Гунчева                      https://svobodnoslovo.eu/

                                                      https://www.youtube.com/watch?v=FU8-s0MziHA

Предишна статия

Адвокат Албена Белянова внесе сигнал в КПКОНПИ, с който поиска премиерът Бойко Борисов да бъде разследван за корупция

Следваща статия

“Да хванеш гората”: Как на 20 години се строи горска резиденция в Балкана?

Други интересни