Ясно е, че е Господ, НО ЗАЩОООО?

Автор: Няма коментари Сподели:

Естествено, че ще нараснат дефицитите на държавите в Еврозоната, там правителствата направиха програми за трилиони евро, за да задържат икономиките си будни и гъвкави и да не почувства никой гражданин кризата на пандемията през хладилника и битовите си нужди, това в България не се случи, а стана точно обратното – в най- тежките моменти пресата на правителството над бизнеса не само не намаля, а се усили, всички мерки, бяха чист ФБ пиар, а пострадалите оставени на произвола на съдбата и на съдебните изпълнители. 

Дефицитът се появи в ударното еднолично харчене от Бойко Борисов на близо 5 млрд. лева през декември месец, за проекти генериращи корупция и неподлежащи на контрол от обществото- основно строителни такива.

Грозното в случая е, че медиите не се проявиха като коректив в тази очевидна управленско- финансова оргия, представяна ни безкритично по всички опорни точки, спуснати от личната пиарка на диктатора.

„С най- нисък дълг сме“ вика “ в Европейския съюз“.

Ами, нормално бе бате, те клошарите са с най- нисък дълг по принцип, къде ще ги сравняваш с някакви нещастни баровци с по пет коли, три къщи и по десет кредитни карти, овъртяни в заеми. Къде, къде, по- хубаво е да нямаш да даваш….

За сведение на посрещачите от стринки и чичаци герб, най- нисък е дългът на Латвия, Малта и Естония, а процентно от БВП на Естония.

Където и да го барнете лъже, вашето неграмотно момче от Бамкя.

Знаете ли, кое ме смазва – че видимо умни, грамотни и интелигентни хора са заети да хейтят лесни и безопасни мишени – 5 Джи отрицателите, кемтрейлс убедените, антиваксърите, хоро – патриотите и т.н. 

Вместо да се фокусират върху идиотската държава на Бойко Борисов, който ни отне 11 години от живота и няма намерение да спира. 11 години затвор за ума в каторгата на мега – тъпаците…

Представяте ли си го Бойко Борисов в Давос, където се събира световния икономически елит, как им обяснява, че още малко, да довърши Хемус и ще се занимае и с тях, понеже вече го отегчават с тия големи заеми и дефицити?

                                                  Ясно е, че е Господ, НО ЗАЩОООО?

                                                                                          Георги Дренчев

                                                                            Afera.bg                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НОВА ПАРТИЯ В ХИСАРЯ

Следваща статия

Какво се случва в кулоарите на властта в САЩ

Други интересни