А ние сме тези, които ще трябва да плащаме! Защото безплатен обяд има само в капана за мишки.

Автор: Няма коментари Сподели:

Замисляте ли се за ценностите на човечеството. Може би мислите, че на първо място е човешкият живот, свободата, свободната воля, демокрацията и прочие бля-бля-бля. Точно последното мислят господарите на света за изброените ценности. На нас ни втълпяват, че животът е безценен, но са готови да продадат същият този живот /нашият, не техният, разбира се!/, за някой друг долар в повече.

Алчността на големите корпорации и определени капиталисти е водеща за развитието на света. А ние сме просто пионки и жертви на манията за трупане на пари и на влияние. Или обратното – власт и пари. Обикновено са свързани в симбиоза. 

Нашето поколение е свидетел на няколко показателни факта, доказващи твърденията ми: 5G мрежата и ковидяс-ваксините. И двете не са изследвани достатъчно как се отразяват на човешкото здраве и живот, страничните им ефекти могат да бъдат непредвидими. Но…..едни хора виждат едни големи пари в тях. А ние сме тези, които ще трябва да плащаме. Защото безплатен обяд има само в капана за мишки.

Мрежата 5G не е изследвана достатъчно как се отразява на човешкото здраве. Дори изследвания в тази насока май няма, поне публичноизвестни такива. И е много страшно, когато науката изпревари морала и не го взема като съображение. Защото единственото, което виждат, са едни пари. 

Дали ще убиват птици, животни и хора, няма никакво значение на фона на милиардите, които ще добавят в сметките си. Принципно съм фен на техническите новости и модернизациите. Но те категорично трябва да са ясни като странични ефекти и цялостно вписване в живота ни. При опасенията, изказвани включително от много учени, съм склонна да приема, че нещо, което не е доказано като безвредно за хората, не трябва да се пуска в експлоатация. Но вече са пуснати!!! 

Въпреки съпротивата на хората, тези антени вече са в България, а ЕС насърчава разполагането им навсякъде. Въпреки всичко и всички. Защото става дума за алчност и пари.

С ковидяс-ваксините, положението е същото. Нямам параноя и не съм антиваксър по принцип. Но всяка ваксина може да има странични ефекти, както и всяко лекарство. Именно затова изпитанията се правят прецизно и за дълъг период от време. Историята е пълна с доказателства за неизпитани прецизно лекарства, които са довели до смърт, увреждания и стерилност. 

Готови ли сме да поемем риска? Да си сложим ваксина, която не се знае дори дали пази за дълго време от ковидясване? Защото дори това не знаят великите производители, които много умно се разграничиха от изобретението си и решиха да не носят никаква отговорност за страничните му ефекти, пък дори и да избият човечеството. Защото парите за тях са най-важните.

Суетата движи политиците също като парите. Да могат да правят експерименти с народите си. Да им покажат кой командва парада и че народовластието е само илюзия, свободата е илюзия, войната е мир, информацията е фейк, мисленето е табу. 

Защото колкото по-прости са народите, толкова политиците имат безконтролна власт над нас. А ние няма да имаме инструментите да ги победим. Защото невежеството е сила, която даваме на политиците, но не е сила за нас. Затова удариха и по образованието – в световен мащаб. На тях им трябват болни, необразовани и примирени хора, които говорят на новговор и се страхуват от истината!

Изтрещяването е новото нормално. Алчността е царица, парите са на пиедестал, Мамон е техният бог.

                                                      Елена Гунчева                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Седя си у дома на топличко и изпълнявам дребни поръчки на жена си…

Следваща статия

Сега в някои градове не могат да намерят образовани и достъчно адекватни хора да станат служители в банков клон

Други интересни