От много години твърдя, че България е отвлечена от терористи държава в рамките на ЕС и това, което се случва тук е в съучастие с ключови лица от европейската политика и бюрокрация

Автор: Няма коментари Сподели:

Имаме пробив в малък сегмент от новините в казионните медии на властта, където се престрашиха да съобщят съвсем телеграфно световната новина, че в България има мафия!

                                  Браво, поздравления – доскоро твърдяхте, че няма такава!Image title

Новината стана възможна след афиширан съдебен процес срещу една важна швейцарска банка, която прала милиарди долара и те били „инвестирани“ в стратегически направления на икономиката. 

Дотук добре, но това е малка полуистина, независимо, че производството и трафика на наркотици в който е замесен не друг, а държавата България, бяха произнесени с половин уста. 

Истината, обаче, е далеч по-страшна, защото тази истина превръща страната ни в държава от третия свят, каквато територия, например, представлява о. Сицилия и съседните му области.

Тук не говорим за сива икономика, а за генериране на стратегически капитали със съучастието и съдействие на държавни органи, които по закон имат точно обратното предназначение. 

От много години твърдя, че България е отвлечена от терористи държава в рамките на ЕС и това, което се случва тук е в съучастие с ключови лица от европейската политика и бюрокрация. 

Зловещ сценарии, продължаващ вече 20 години, който уби милион човека и съсипа животите на няколко милиона български граждани. Съсипаха и България.
––––––––––––––––––––––-
В България има мафия и сами знаете, че от години завършвам постовете си с: 

„Управлява ви мафия“, но сами виждате, че едва вчера за пръв път в новата ни история се обяви публично съществуването на такъв държавен тумор! 

Затова помогнаха и някои специални партньорски служби, при това никак случайно и по тази причина нашите бандити във властта побързаха да обявят залавянето на голяма пратка кокаин на българско пристанище. 

Само, за да имитират борба с тези престъпления, въпреки, че килограмите задържан кокаин и тоновете преминаващи контролирано от тук и не само – не са едно и също нещо!

Нали, другарю ББ?
–––––––––––––––––––––––
Днес ще отворим следващият лист и ще ви кажа, че ни управлява производител и трафикант на наркотици от световна величина, подобно на латиноамериканските държави в този бизнес. 

Ако погледнете състоянието на държавата ни ще видите, че единствена България прилича на страните от Латинска Америка, които въртят световния бизнес с наркотици.

Искаме да живеем в нормална държава, но тя е престъпна и от това има само един изход – тотална обществена нетърпимост към престъпното статукво. Без изключение и до слагане на окончанелен край на овластените престъпници. Безмилостен край.

                                  Николай Марков                                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Талантливи деца изпълняват френски песни!

Следваща статия

Какво ни очаква? Светлината винаги е горе, а мракът – долу!

Други интересни