Да, ние гражданите идваме и ще поискаме сметка и ще раздадем възмездие!

Автор: Няма коментари Сподели:

По морално-естетически съображения не гледам т.н. национални телевизии вече 3 години. 

Информирам се за гадостите от нета и от приятели. Разбирам, че днес цялата гербаджийска подлога се е изляла в ефирите им за да убеди народа, че изборите трябва /и ще/ бъдат през май.

Очевиден е страхът, който тресе кочината. 

Дори за слепите е ясно, че явното несправяне със здравнатаа криза, плюс икономическият ужас, на който е подложено беззащитното население, няма как да не доведат до пропадане на управляващите на изборите.

Затова започва вой за отлагане, скоро вярвам ще има такъв за непровеждане.

И докато гербаджийската информационна подлога е мобилизирана да отложи /по възможност за по-дълго/ изборите, в България се случва следното:

Живото предаване за първия фризер се сблъсква с умопомръчителния факт, че е по-широк от вратата. Това е истински символ на цялостното управление в страната.

Министърат на войната подписва сделка за 50 милиона /на бързо и на тъмно/, защото, както обикновенно в това управление, тази сделка е откуп и никому не е нужна, еле пък в този точно момент.

Онази жена, която е министър, си позволява да обижда тези, които пълнят бюджета /работодателите/, че не й разбирали прекрасните мерки

Изливащите се в асфалт пари се движат криминално бързо от правителството към подопечните му агенции, за да им загубим следите по пътя към шкафчето

В страната липсва каква то и да е, макар и минимална информационна кампания, свързана с най-важния въпрос на деня – ваксинирането.

 Защото на властта не й дреме за необходимостта хората да вземат информирано решение.

На фона на това, ОНЗИ който нямаше нищо, ама абсолютно нищо да затваря /”как не ви е срам бе, как не ви е срам”/, след като частично затвори и на практика унищожи поне 50% от ресторантьорския бизнес, сега пък се „разпореди” на лекарите да се отвори. Друг е въпросът, че след думите му, че те са се понаучили да работят, вече цялата гилдия /без придворните му/ лекари го ненавижда.

Над 164 000 души в България са официално срещнали вируса. От тях малка част са миропомазани и държавата им е платила теста. Останалите 160 000 са си платили за това, което държавата отдавна трабваше да извършва безплатно или на символични цени. В чий джоб потънаха тези 16 000 000 лв. ще бъде едно от многобройните разследвания срещу властта след изборите.

Днешната кампания по националните телевизии само показва, че властта трепери от разследване на действията си и че изборите, не само ще ги свалят от власт, но и ще доведат до истинско разследване. И от това именно те са в паника.

А ние, гражданите, идваме! И ще ги разследваме! Безмилостно и безкомпромисно! И техният рупор, Гешев, съвсем няма да ги спаси, защото новият парламент ще го постави на мястото му. Бързо!

Да, ние гражданите идваме и ще поискаме сметка и ще раздадем възмездие!

                                                         Диана Дамянова

                                             https://liberta.bg/                                                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Още по-важно е самият българин да държи себе си буден!

Следваща статия

Петър Димков – будител-философ, лечител и учител! Българите през вековете – Иван Тренев!

Други интересни