“Какво лекарите не ни казват за ваксините?” – Хепатит Б и още

Автор: Няма коментари Сподели:

                                https://www.youtube.com/watch?v=O6vdF9C9Ilk&feature=emb_logo

“Ваксинация срещу Хепатит Б – първата ваксинация е до 24 часа след раждането, втората на първия месец, третата на 6-я месец.”

“Хепатит Б е заболяване характерно за наркомани, които използват общи спринцовки, за хора водещи разпуснат сексуален живот, хора на които често се прелива кръв. Въпроса е, вие към коя от тези групи бихте причислили своето новородено бебе, за да се налага ваксинация против Хепатит Б?” 

“Според д-р Робърт Менделсон, от ноември 1990 г. до юли 1992 г. в САЩ има докладвани 4227 случая на странични реакция при слагането на ваксината. От тях 383 са определени като сериозни, а 57 като животозастрашаващи.”

“Дали нашите лекари в България са запознати какво има в тези ваксини и какъв е риска от тяхното прилагане?”

“Над 241 души се е наложило да бъдат хоспитализирани, над 108 са получили трайни увреждания, а 17 са починали. В 45 случая е последвало опадане на косата и въпреки това СЗО и здравните власти поддържат включването на ваксината като задължителна в детския имунизационен календар. Понасточщем 42 щата я изискват, за да вземат детето ви на училище, а предприятия отказват да ви вземат на работа ако не сте си я направили.”

“В САЩ, от 1990 г. до 2000 г. са докладвани 16 000 хоспитализации, увреждания и смъртни случаи след поставяне на ваксина срещу Хепатит Б.”

“Срещу Хепатит Б няма медицинско лечение, а се оставя на естествения си ход, като спазването на определена диета е най-важния фактор на оздравяването. 95% от прекаралите това заболяване се възстановяват напълно, а имунитета им е пожизнен. Тогава кому е необходима ваксината, след пожизнения имунитет?”

“За за сравнение, само в САЩ има над 100 млн. болни от диабет, стресова болест. Вие представяте ли си само на ден колко пари влизат в медицинската индустрия само от тях? В един момент се оказва, че това е много хубав бизнес.”

“Случаите на Хепатит Б в детска възраст представляват само 1-3% от общия брой заболели.”

“Случая с 21 г. студентка по медицина: след поставяне на първата инжекция от ваксината срещу Хепатит Б вдигна температура и се почувства отпаднала, три седмици след втората инжекция тя загуби зрението на едното си око (което се възвърна частично след 6 мес.). Тя не искаше да си слага третата доза и затова проведе с нейния лекар, но той и казал, че тази ваксина е най-безопасната (???) и няма никакъв проблем. Така, след третата инжекция се наложи да бъде приета в болницата за два месеца поради сериозните усложнения и загуби напълно зрението на окото си.”

                                                                         Доктор Стоян Йорданов

Предишна статия

Ex-Pfizer Exec Demands EU Halt COVID-19 Vaccine Studies Over ‘Indefinite Infertility’ And Other Health Concerns

Следваща статия

Изборите бяха откраднати, защото Доналд Тръмп разчиташе на народа

Други интересни