Изборите бяха откраднати, защото Доналд Тръмп разчиташе на народа

Автор: Няма коментари Сподели:

Доказателствата са ясни: Разкриха цялата измама, с която елитът отстрани Тръмп


Американският либерал вече не е либерал, той се превърна във фашист, който потиска свободата на словото и отрича легитимността на мнения, различни от неговото

Авторът: Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts) е доктор на икономическите науки, бил е заместник министър на финансиите на САЩ по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейган. Работил е като редактор и колумнист в The Wall Street Journal, списанието Businessweek и информационната агенция Scripps Howard News Service. По онова време той бе автор на редовна рубрика в The Washington Times. Автор е на множество книги за най-големите проблеми на нашето време. 

Прочетох достатъчно доклади за измамите, писмените доказателства под клетва и изявленията на службите за сигурност на изборите и съдебно-медицинските изявления на експертите, за да затвърдя извода си, че тези избори са откраднати. Но не съм сигурен, че ще бъде направено нещо по отношение на фалшификациите на вота. Американският елит вече не вярва в демокрацията.

 Да вземем например ”Големият рестарт” на Световния икономически форум. Той е антидемократичен, както глобализмът е антидемократичен. Демокрацията пречи на дневния ред на елита. Всъщност причината Тръмп да бъде презиран и мразен от елита е, че той разчита на народа. Съдиите дори не съхраняват протоколите от гласуването, за да бъдат разгледани. В Джорджия федерален съдия отказа да спре за почистване и да рестартира машините за гласуване на Dominion.

За тези от вас, които намират този въпрос за твърде техничен и обемен, за да прочетат изобилието от доказателства за измамата в изборите, ето едно резюме.

Изборните измами бяха организирани във всички щати. Целта не бе да се откраднат ”червените щати”*, а да направят гласуването по-масово от очакваното, за да се осигури прикритие за мащабни измами в критично колебаещите се щати.

Машините за гласуване бяха програмирани да разпределят гласове с пристрастие в полза на Байдън. В резултат на това резервите за победа на Тръмп в “червените щати” бяха съкратени. В колебливите щати бяха приложени по-широко разпространени мерки. Машините за гласуване бяха програмирани да бъдат много по-пристрастни за Байдън. В контролираните от демократите градове на колебливите щати, Милуоки, Детройт и Филаделфия като застраховка бяха натрупали голям брой фалшиви пощенски пликове. Докато в Джорджия, един „червен щат“, същото се случи и в контролираната от демократите Атланта.

Причината, поради която гласуването в тези градове беше спряно посред нощ, беше за да се подготвят бюлетините, необходими за премахването на значителното предимство на Тръмп, и да се инжектират тези бюлетини в процеса на преброяване. Това беше моментът, в който на наблюдателите на анкетите им беше казано да се приберат у дома си.

През този период наблюдателите, както демократи, така и републиканци са били свидетели на множество измамни дейности от всякакъв вид.

Има потвърждение на случаи на „гласуване от гробовете“, гласуване от никъде регистрирани хора, гласуване в един щат на хора от другите щати. Идентифицирани са бюлетини със задна дата. Там бяха намерени бюлетини, които уж бяха изпратени по пощата, но те не бяха сгънати или тези бюлетини никога не бяха сгънати или поставяни в плик. И така нататък.

Има окръзи, в които броят на „гласувалите“ надвишава броя на регистрираните гласоподаватели.

Редица независими, безпристрастни експерти заявиха, че „скоковете“ в броя на гласовете „за Байдън“ в ранните сутрешни часове не могат да бъдат обяснени с естествения ход на събитията.

Ясно е, че процедурите за гласуване, наложени от демократите в Пенсилвания, нарушават конституцията на Пенсилвания. Съдия от Пенсилвания разреши разглеждането на този иск и изрази мнение, че той ще бъде уважен. Уверен съм, че корумпираният Върховен съд на Пенсилвания ще отмени своето решение. За да разберете всичко това, ще ви бъде нужно доста време и усилия, но така може да се върнете към здравия разум.

Помислете за това, че Джо Байдън има 20 млн. последователи в Twitter, а Тръмп има 88,8 млн. последователи в Twitter. Помислете за това, че Джо Байдън има 7,78 млн. последователи във Facebook, а Тръмп има 34,72 млн. последователи във Facebook.

Колко вероятно е човек, който има 4 до 5 пъти по-голям брой последователи, повече от неговия опонент, да загуби изборите?

Имайте предвид, че Джо Байдън, който беше предубедено обявен от пресститутките за безусловно признат президент, изнесе своето послание в Деня на благодарността и само 1000 души гледаха неговото представление на живо. Къде е този ентусиазъм?

Имайте предвид, че маса от гласоподавателите идваха на речите на Тръмп по време на предизборната кампания, а речите на Байдън бяха игнорирани. И по някакъв начин кандидатът, който не успя да привлече своите поддръжници с предизборните си речи, да спечели президентството ?!

Помислете за това, че въпреки пълният провал на Байдън да вдъхнови избирателите по време на президентската си кампания, той получи 15 млн. повече гласове от Барак Обама, когато беше преизбран през 2012 г.
Помислете за това, че Байдън спечели, въпреки че резултатите му бяха по-лоши от тези на Хилари Клинтън през 2016 г. във всеки градски окръг. Но той надмина Клинтън в Детройт, Милуоки, Атланта и Филаделфия – градовете, които демократите контролират и където е извършена най-очевидната и явна изборна измама.

Помислете за това, че Байдън спечели, въпреки че получи рекордно нисък дял от гласовете на праймъризите на Демократическата партия в сравнение с дела на Тръмп в праймъризите на Републиканската партия.

Помислете за това, че Байдън спечели, въпреки че Тръмп подобри резултатите си от 2016 г. с 10 млн. гласа и събра рекордна подкрепа от избирателите от малцинствата.

Помислете за това, че Байдън спечели въпреки поражението си във водещите избирателни райони, които винаги са определяли резултата от изборите, и във водещите щати Охайо и Флорида.

Помислете за това, че Байдън спечели в Джорджия, изцяло ”червен щат” с червен губернатор и червен законодателен орган. Как гласува този „червен щат“ за „синия“ президент?!

Помислете за това, че Байдън спечели, въпреки че демократите загубиха от своето представителство в Камарата на представителите.

Помислете за това, че в Пенсилвания липсват 47 карти памет с над 50 000 гласа.

Помислете за това, че в Пенсилвания бяха изпратени 1,8 млн. бюлетини по пощата до избирателите, а са преброени 2,5 млн. Бюлетини.

Помислете за това, че този огромен списък от невероятни преститутки не се заинтересува от това.

Помислете за това, че преститутките, демократите, ръководителите на социалните медии и техническите платформи и университетите са много по-лоялни към идеята за отстраняването на Тръмп по всякакъв начин, отколкото към идеята да се проведат демократични и честни избори. 

Масовото фалшифициране на изборите през 2020 г. стана възможно само защото либералната част на Америка се отклони от американските ценности и не ги зачита. Американският либерал вече не е либерал.
Той се превърна във фашист, който потиска свободата на словото и отрича легитимността на мнения, различни от неговото. Всъщност либералите са толкова враждебни към изборната почтеност, че искат тези, които показват доказателствата за измама в изборите, да бъдат вкарани в затвора.

Либералите са именно образованите американци, с промити мозъци от ”Критика към расовата теория” и ”Политиката на идентичността”, а не от работническата класа, които са истинските американци. Хората от „червените щати“ са американци. Хората от ”сините щати” не са. Хората от „сините щати“ демонизират истинските американци и вече са ги заклеймили като расисти и женомразци. Истинските американци, а това е по-голямата част от населението са “презряния Тръмп”.

Истинските американци току-що бяха ограбени от демокрацията на хора, лишени от честност и чест.

Ако откраднатите избори останат в сила, то Америка ще падне. Но е откраднато нещо повече от изборите. Дълбоката държава, Национален комитет на Демократическата партия и медийните курви не откраднаха изборите, защото не харесваха прическата на Тръмп, нито защото се твърди, че той е расист, женомразец, руски агент или защото е причината за разпространението на Covid.

Тръмп е мразен, защото е против елита. Тръмп се противопоставя на елита, пожертвал американските работни места, и се изправи срещу надеждите на глобализма и на огромните портфейли на елитите. Тръмп се противопоставя на елитите, които унищожават американските паметници и американската история. Тръмп се противопостави на проекти като New York Times 1619 **, който изобразява всички бели американци като расисти. 

Тръмп се противопоставя на демонизирането на белите американци от елита и се противопостави на дискриминацията, която елитите използват срещу хетеросексуалните бели мъже в училищата и на работното място. Тръмп се противопоставя на пълната с омраза идеология на Либерална Америка. Когато либералите наричат Тръмп расист, те имат предвид, че той не споделя идеята им за демонизиране на белите хора. Ако не демонизирате белите американци, значи сте расист.

Тръмп е популист, президент на обикновените хора. Тръмп е мразен, защото се зае да спаси обикновените американци от подчинение на програмите на елита. За съжаление, да си популист не е достатъчно, за да свалиш вкоренилия се елит. Само революционер може да направи това, а Тръмп не е революционен лидер.

Елитът се избавя от Тръмп по начин, който дава ясно да се разбере от всички бъдещи кандидати за президент, че единственият им избор е да представляват елита. Ако по някакъв начин човекът, който се противопоставя на елита, се промъкне, той ще бъде изправен пред същата съдба, която Тръмп имаше през своите 4 години живот.

Машините на Dominion и корумпираните демократични режими в големите градове ще откраднат неговото преизбиране, дори ако достатъчно гласоподаватели могат да избегнат умишленото промиване на мозъци, за да защитят своите права в избирателните секции.

На Тръмп му изневери и Министерството на правосъдието. Същото направиха и ФБР, ЦРУ, НСА и Департаментът по вътрешната сигурност. Това е лесно за разбиране. Това са институциите на елита. Те защитават елита, а не закона и справедливостта. Дали съдебната система ще бъде следващата, която ще изневери на президента и на американската демокрация?

Ако откраднатите избори, които представляват държавен преврат, останат в сила, тогава след Тръмп никой кандидат за президент не би посмял дори и да се опита да представлява американския народ.
Ако тези откраднати избори останат в сила, няма да има никаква надежда, че управлението на страната може да бъде върнато на народа.

                                                     (Превод за „Труд“ – Павел Павлов)


* Консервативно настроени избиратели, гласуващи предимно за републиканците.

** «Проектът 1619» е постоянен проект, разработен от списание The New York Times Magazine през 2019 г., който „се стреми да преосмисли историята на страната, поставяйки въздействието на робството и приноса на чернокожите американци в центъра на националния разказ за САЩ.

                                                                                                  https://trud.bg/

Предишна статия

“Какво лекарите не ни казват за ваксините?” – Хепатит Б и още

Следваща статия

Следвай сърцето си и не укрепвай Матрицата, помагай на Новия кълн! Работете за идването на Новото!

Други интересни