Пътят към ада е постлан с добри намерения!

Автор: Няма коментари Сподели:

“Ето това е реалното разпределение на гласовете в САЩ не по щати, а по области.

Областите с преобладаващи традиционни американски общности гласуват за Тръмп(оцветени в червено). Това са хората, които държат 2/3 от оръжията, ходят в неделя на църква и всеки има знаме вкъщи. Това е хартланда. Така и ще изглежда гражданската война, която толкова сигурно приближава с изострянето на конфронтацията покрай тези избори и кражбите на гласове от демократите(областите, оцветени в синьо).

Хората от мегаполисите (в общи линии всички са в синьо) нямат особена връзка с традициите на предците си, със земята, обществото покрай тях е фрагментирано до степен на вече пълна изолация покрай корона вируса. И според проучване на Fox News, на въпроса “От кое ви е страх повече – от корона вируса или краха на икономиката?” хората отговарят така, както са гласували и на изборите. Тези, които изпитват страх от вируса гласуват за демократите, а тези, които ги е страх за икономиката гласуват за Тръмп.

Това беше и главния въпрос на тези избори в САЩ – да се отвори и спаси икономиката или да се затвори всичко и да се убие малкия и среден бизнес във всички сектори на икономиката.

Страхливите хора са особена порода хора, които се отглеждат изключително грижовно. 

Дават им се лъскави придобивки, но им се отнемат приятелите. 

Дава им се скъпо платена работа, но се откъсват от семействата си. 

Дава им се новия бог – долара и им се отне Христос, колкото и изкривен да е той в западните ереси… 

Всички тези, а има и още, но няма смисъл да изброявам, “придобивки” произвеждат слаби по характер личности, които не успяват да анализират трезво ситуацията в състояние на стрес. Паниката ги превзема и парализира, и единственото решение, което виждат и вярват е това от телевизора.

Пътят към ада е постлан с добри намерения. И тъй като болшинството от медиите се държи от хора, свързани с демократите, те така успяват да промият мозъците на уплашените “граждани”, че накрая Байдън ги поведе за носовете и нито корупционните схеми на сина му, нито явните пристъпи на деменция му попречиха в тези избори.

В една проповед, не помня името на светеца, когато го попитаха защо Християнството вече стана отживелица, той отговори, че Християнството е религия на бъдещето и от позицията на времето не е нужно да разбираме всичко, а да се доверим на Господ! 

Сегашният момент е момент на прозрение за мен. Вече виждам шаблона, по който дявола(либерали, глобалисти, демократи, технологични гиганти, Сорос и всичката останала измет) работи и колко е безсилен там, където властват традиционните ценности и религия. 

Дяволът е безсилен пред Христос и се вижда ясно на картата, въпреки всичките усилия, милиарди, лъжи и измами.

Дори и с тази бледа сянка на Христос, която имат католицизма и протестантството, борбата на дявола с Християните ще е много трудна. А сега си представете, ако ние, истинските православни Християни, станем хората, които трябва да бъдем… 

И “портите адови не ще надделеят”. 

Тогава ще видим религията на бъдещето и ще разберем, че бъдещето вече дойде. 

И връщане назад няма, път напред също няма, а само Нагоре… Към Него!

Боже, пази ни!”

                                                                                                                             Венцислав Венков

                     https://www.facebook.com/azhelev/posts/10221138687549285

Предишна статия

Разрушиха реалния социализъм и построеното от него и отново съградиха средновековния феодализъм

Следваща статия

До задлъжнелите от натрупани държавни дългове граждани достигат само трохите, които падат от масата на гнусните политически тулупи

Други интересни