Нови открития за Орфей и тетра хоритите – владелите на познанието

Автор: Няма коментари Сподели:

                      https://www.youtube.com/watch?v=iDOJvKYShmo&feature=emb_logo

Беседа на тема “Древното знание” изнесе във Видин Илиян Бучков, планински инспектор от Национален парк “Рила”, известен с прозвището Индиана Джоунс от Южна Рила. Спечелва си го, след като в продължение на 10 години проучва древните мегалити, олтари и светилища, разположени в района между Рила, Пирин и Родопите, и разчита техните послания.

“Оказа се, че Южна Рила не е проучвана от специалисти и излязоха едни много загадъчни олтари и изсичания по скалите, които по моите проучвания е твърде вероятно да са доста по-стари от цивилизации като Египет и всички източни цивилизации, които познаваме досега. Всеки един от олтарите, всяко едно от светилищата е направено така, че се припокриват с доста от нещата, които са намерени в другите древни цивилизации.” 


За да разбере човек древните послания, е необходимо добре да проучи вярванията на древните народи, каза Илиян Бучков: 
“Никой от обикновените хора в древността не се е занимавал с философия, никой не се е занимавал с религиите. С религиите и философията са се занимавали само посветените, само определен кръг хора, това са жреците. ОР – говоря, ФЕЙ – с бога, или говорещият с Бога. Това е човекът, който е получавал божиите послания и ги е предавал на обикновените хора под формата на песнопение…”


Цялата българска територия е уникална, Видинският край не прави изключение, добави още Илиян Бучков и добави:
“Много се говори, че европейската цивилизация е тръгнала от нашите земи. Ще разберат, че не само европейската, световната цивилизация е тръгнала от територията на съвременна България. Това са нашите предци, това са хората, които са допринесли най-много за човешката цивилизация.”

                                           https://bnr.bg/vidin/post/101356021

             

                                       Илиян Бучков: Какви тайни крият Рила и Родопите?

                                     https://www.youtube.com/watch?v=bDG66U-MmsM&feature=emb_logo

Предишна статия

Рила, Природа, Слънце, чист въздух, ПЕСЕН, Учение за здраве на Учителя Петър Дънов

Следваща статия

Учителят Петър Дънов за ваксинирането. Имайте информация какво е замислено за нашите деца и внуци.

Други интересни