Радослав Бимбалов, гражданин

Автор: Няма коментари Сподели:

                                      Радослав Бимбалов

Отворено алармиращо писмо до Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма: Прокуратурата на Републиката, с копие до: д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната Психиатрична Болница:

Уважаеми дами и господа прокурори,знам, че сте много заети с важните разследвания по делата на Осемте Чекмеджета, затова ще съм максимално изчерпателен. Въпросът е важен. 

Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които гражданите може да алармират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от принудително психиатрично лечение. Без да се меся в професионалната експертиза на д-р Гълъбова, смятам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения. Налични са следните симптоми на заболяването:

– НАЛУДНОСТИ. Пациентът се чувства преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.
– ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер успешна, икономически стабилна и преборила пандемията държава, която нарича България.

– ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от науката “словесна салата”. Даже в неговия случай има и “словесна ракия”.

– СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се перманентно с една синя риза или две жълти блузи.

– ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото – нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.

– АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е вмирисан, бездомен клошар, който хваща страница от речника, само когато му се ака.

Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На задължително настаняване и лечение подлежат лицата, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им.”

В тази връзка искам да ви призова да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той започва да буйства и става опасен за нас и за себе си. В повереното заведение на д-р Гълъбова може спокойно да продължи да чува похвали и аплодисменти, че управлява тази негова измислена държава България, в която животът ухае на асфалт от рози.

Със загриженост:

Радослав Бимбалов, гражданин 

Facebook, пиар експертът Радослав Бимбалов       

https://frognews.bg/novini/piar-ekspert-borisov-strada-ostra-forma-shizofreniia.html

Предишна статия

”Болните, които ни управляват”

Следваща статия

Днес бях впечатлена от автопарка на КЗДискр… А достатъчно линейки за спасяване на човешки животи няма…

Други интересни