Лабораторният лекар Г. Тодоров съобщи!

Автор: Няма коментари Сподели:

                       Лабораторният лекар Г. Тодоров съобщи!

„След вчерашния брифинг и срещу здравия разум следва да отчете следното: 

1. Ангел Кунчев, е решил да ни мъчи, с маските и условията към нас за носене на открито, защото призна , че не предпазват, а са част от мерките, тоест от замисъла да ни показват, че те са на власт и не им пука, освен за собствената си наслада- това е садизъм, т. мизантропия и част от медицинския фашизъм. Заповедта за маските, ще бъде обжалвана в най-кратки срокове, като макар да я отменят, ще сме морални победители ние!

2. Отново се оправдаваха, като убеждаваха, горките уплашени и неподготвени журналисти, колко са добри ПСР тестовете, като самите производители декларират около 67% надеждност. И така с над 33% съмнение, вкарваме под карантина, плашим малосимптомните хора така че да влизат в болница. Това е пак проява, на поредната лъжа за тестовете, възможността на лабораториите и 1200 лева на болен по клинична пътека. САмо че никой не казва броя на симптомните – казвам ви го аз под 3% хора с поне 2 симптома на ОРЗ.

3. Министърът след среща с ръководителите на заведенията , реши да разреди местата в тях, като не се сети , че някои от тях няма смисъл да отварят така. И с никакъв тест или наука не доказа , че това би помогнало. Което говори за разредениет му знания по хигиена и медицина като цяло.

4. Върха на глупостта – заповедта на Ангелов за поведението на карантинираните за 10 дни – всички контактни лица , на доказан случай. Особено човеконенавистна и особено фашизоидна е т.7 Да водят ежедневни бележки за лицата, с които са контактували, типа и продължителността на контактите си по време на периода на проследяване или мястото, в което са посочили, че ще пребивават за посочения в предписанието срок, Стимулира се доносничеството, и от тук нататък не е далеч момента, в който да докладваш за контакни да стане в лов на хора. Най-ужасното е че карантините доказано не работят, а така се ограничават на хората свободите и правото им да общуват, основните хуманни действия заради които имаме общество. Приятен ден на всички и се гответе за още смехотворни глупости от властта!“

                                                     https://19min.bg/                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Разделението в българското общество достигна нови върхове през последното десетилетие

Следваща статия

Шуробаджанащината е болестно състояние

Други интересни