Трудни времена идват и за ДПС, тъй като България става фронтова държава срещу Русия и няма място етнически партии да си разиграват коня…

Автор: Няма коментари Сподели:

Красимир Каракачанов ще надвие Борисов на прескочи магаре и ще бъде новият премиер. 

Кабинетът му, който ще се нарича условно „Билла“, по името на любимия магазин на новия министър-председател, ще бъде широко компромисен.

Но той ще бъде обявен и за експертен, макар че у нас никога във властта не са поставяни хора в зависимост от специалността им.

„Билла“ очевидно ще е плод и на интимните разговори на президента Радев и Каракачанов на дългите тягостни вечери по време на стрелбите в Шабла и други учения. Не случайно именно ВМРО предложи по-широки правомощия на президента.

Победата на протестите у нас се случи още миналия ноември, в който Борисов слезе от самолета, за да чака прием при Тръмп. Лидерът на ГЕРБ се огледа наляво, огледа се надясно, но не видя никакво американско официално лице на пистата. 

В същото време единственият американски посрещач бе неизвестен стюард, който услужливо грабна куфарчето на облечения по дънки и без вратовръзка македоно-одринец номер 1. 

На следващия ден виден наш политолог заподозря съвсем основателно, че САЩ посрещат Борисов като премиер без посрещачи, но може да изпратят Каракачанов като министър-председател.

Не случайно президентът изведнъж гръмко и безсмислено се скара с БСП. Очертава се Радев, който е стратегически партньор на САЩ, да бъде по-близък с Цветанов, отколкото с Корнелия. 

Цецо ще стане поне вицепремиер, тъй като е републиканец, макар че по идейни убеждения винаги е бил неолиберал и клони повече към Хилъри.

В кабинета „Билла“ ще има от всички партии по малко, но тандемът Радев-Каракачанов няма да си поплюва с Борисов и компания. 

Трудни времена идват и за ДПС, тъй като България става фронтова държава срещу Русия и няма място етнически партии да си разиграват коня. 

Доказателство за това е разваленият рахатлък на Доган на Росенец от някакви си плажуващи и къпещи се. И то – пред слисания поглед зад оградата на почетния председател на Движението.

На последната сгледа на Борисов с посланичката Мустафа, той сияеше, а тя се скри отстрани на делегацията на „Локхийд-Мартин“. Срещу нея обаче седеше Каракачанов, който явно заминава на нещо като някогашното АОНСУ в САЩ до 10 октомври.

И, хайде стига с този Васил Божков. Ако някой си мисли, че той язди камили из пустините на Дубай, значи е пълен кретен. Черепа най-вероятно бе изведен от ЦРУ като защитен свидетел от България и сигурно се наслаждава някъде на кроталите в Аризона, въпреки че се снима зад небостъргачите в Абу-Даби. 

И една новина от последните секунди. Разкрита е самоличността на прекрасната дама, която снима Борисов в спалнята му. Името й е Мата Хари.

Какво остава за протестиращите? 

Да чакат оставка до 10-ти, когато новият премиер ще се върне от САЩ. 

Това ще бъде голямата победа на Четвъртото велико народно въстание.

                                                Цанко Цанев               https://afera.bg/

Предишна статия

Разследват Цветан Цветанов и братя Вълневи за пране на пари!

Следваща статия

– Разумните няма да дойдат на власт – каза Фабиан, – а още по-малко справедливите…

Други интересни