Когато „орките“ излязат, за да потърсят хляба и достойнството си, тогава танци и песни няма да има!

Автор: Няма коментари Сподели:

Цветанов е свършен като политик отдавна“, категоричен беше проф. Георгиев и подчерта, че интересни на изборите ще бъдат БСП, за които прогнозира, че ще спечелят вота, Мая Манолова и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“

„Най-важното е, че хората се отърсиха от страха и разбраха, че могат да поемат съдбата си в собствените си ръце. Искрено се надявам протестът да има сили да свали правителството“. Това каза пред БНР проф. Людмил Георгиев в коментар на продължаващите трети месец антиправителствени демонстрации в страната.

Като постижения на протестите той посочи непоявяването на премиера Бойко Борисов на работното му място и сгромолясването на имиджа му, както и появилото се внимание от страна на западните медии към България.

По думите му ГЕРБ може да спечели и следващите избори, но с фалшификации и обобщи, че те са печелили досега изборите само с фалшификации, а не защото са добре смазана машина за печелене на избори.

Проф. Георгиев прогнозира „гражданска война“, ако ГЕРБ спечели на предстоящите парламентарни избори.

Според него появяването на политическа формация на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов може и да се окаже „голяма игра, заложена, когато той беше отстранен от управляващата партия“.

„Цветанов е свършен като политик отдавна“, категоричен беше проф. Георгиев и подчерта, че интересни на изборите ще бъдат БСП, за които прогнозира, че ще спечелят вота, Мая Манолова и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

В предаването „12+3“ социалният психолог подчерта, че може и трябва да се казва, че протестът е и социален:

„Когато „орките“ излязат, за да потърсят хляба и достойнството си, тогава танци и песни няма да има. Ще има сериозни сблъсъци“.

                                                                                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НАП е държавна институция, подчинена на Министерството на финансите

Следваща статия

България над всичко и свободата като основна национална ценност

Други интересни