На мен ми е писнало да ме използват за това си налагам Хигиена на Протестите…

Автор: Няма коментари Сподели:

Защо се отказвам от протестите?
Мисля, че е време да се огледаме и да осъзнаем, че отново сме използвани!
Мисля, че е време да си наложим и хигиена на протестите, защото лично мен вече ме е гнус, като виждам някои лица там!
На 02.09.2020г се организирахме няколко коли и дойдохме за пореден ден в София от Плевен. 

Бяхме там от 08.15 до 22.00ч. с малка следобедна почивка и видяхме всичко, което се случи. Някои от нас бяха напръскани със спрей, други леко наритани, но това не беше фатално!
Фаталното за мен беше, когато се оказах на 10 м. от Румен Петков ( бивш Кмет на Плевен, който в последните 8 г назначава в управлението на “ Независимия” Спартански всякаки калинки в Администрацията. Румен Петков, който бе свален от Вътрешен Министър, заради потвърдените му контакти с всички Мутри в България. Румен Петков, който беше Коалиционен партньор на Бойко Борисов преди няколко години)?
На още 10 м беше Мая Манолова!

Мая, която е известна в Кюстендил с близките си отнишения с братя Галеви, Мая която предложи Пеевски, Мая която Бойко направи Омбудсман, Мая която си е произлязла от БКП, Мая която според всички мой приятели в Кюстендил си е плащала на всички избори?
Малко след Мая беше Найден Зеленогорски ( пак бивш Кмет на Плевен, но цели 3 мандата! Те не му стигнаха и в последните 8 години той също продължава да дирижира всичко и да контролира “ Независимия” Спартански! Найден, който беше докарал най- наглите си Общински Съветници, шефове на отдели в Администрацията и техните протежета, за да се покаже пред “ Бъдещето” на България Христо Иванов! Всички тези, които съсипаха Плевен, които си построиха замъци, чиито фирми изкараха милиони благодарение на позициите си в Общината, бяха дошли да искат още власт, за да могат да лапат още 20 г.
Повечето от вас не помнят, но същият този Зеленогорски също беше коалиционен партньор на Бойко! Найден, който се хвалеше навсякъде, че всеки вторник е в къщата на Бойко, гледат мачове, пият скъпи питиета и управляват България)?

Не понасям Бойко и всичките му измислени министърчета, мразя с цялата си душа Доган, Пеевски и всички онези Еничари, които се продадоха на ДПС, но ме е гнус да заставам и до гореизброените крадци, които до вчера лижеха задника на Бойко, а днес ни се представят, като негова опозиция и алтернатива?
И докато ние протестираме, едни млади и красиви момичета раздават листовки на “ Да България”, като призовават всички да станат част от “ УЖ” новото начало!
А то колко да е ново?
Атанас Атанасов, Радан Кънев, Христо Иванов, Найден Зеленогорски, Мартин Димитров и прочие “ нови политици”, които са добре обгрижвани от всички Американски фондации, чиито членове и фенове са най- големите критици на Слави Трифонов, но които след 6 месеца ще обърнат палачинката в “ Името на България”- отново!!!
На мен ми е писнало да ме използват за това си налагам Хигиена на Протестите…

                                Иван Иванов           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

“Ако се не покаете, всички така ще загинете.”

Следваща статия

Журналистът Мартин Карбовски направи инспекция с джип на АМ ”Хемус”

Други интересни