Въоръжените до зъби десетки хиляди полицаи и жандармеристи се оплакват, че гражданите ги нападат

Автор: Няма коментари Сподели:

Въоръжените до зъби десетки хиляди полицаи и жандармеристи се оплакват, че гражданите ги нападат. 

Един полицейски шеф се прави на развълнуван и просълзен… Театър ли е това? За властта или за народа му е мъчно? Те били добронамерени, – вика. Пасивни били. Невинни били.

Стига сте опитвали да манипулирате. Докато давате тази извънредна пресконференция, камерите дават как униформени пръскат протестиращи и ги изблъскват със сила. Всичко се вижда!

Били с каски и щитове, за да се защитят. Те не провокирали, само гледали. Накрая все пак признаха, че има задържани лица. Всичко се вижда и един дентези, които разпореждат това поведение на полицията, ще отговарят.

Това е правите, хора от МВР, е гавра. Стига сте изпълнявали заповедите на корумпирани политици и началници. Вие сте част от този народ. Затова трябва да се просълзявате, не за да играете ролята на жертви. Не сте жертви – силови структури сте. Юмрука на властта сте! На корумпираната власт! На компрометираната власт. 

Срещу невъоръжени граждани са ви изправили, които защитават и вашите права и интереси. Толкова ли не можете да проумеете?! Какви хора сте вие, бе? 

Дори заплатите ви са плод на труда на тези, срещу които са ви изправили.

Не тръгвайте срещу народа си!

Вие сте въобръжени – ние не сме!

            Фрог нюз                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

СЕПТЕМВРИЙСКАТАТА СЕСИЯ В ХИСАРЯ

Следваща статия

Арестуваният е Росен Миленов, бивш служител на ДАНС

Други интересни