Но всеки българин трябва да покаже, че е свободен, а не роб и няма да допусне Родината му да стане символ на корупция, престъпност и некадърност

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес пък ни плашат с Виденова зима. Скоро и до Торбалан, който ще ни изяде, ако не слушаме правителството, ще стигнат в неистовите си напъни да се задържат върху гърба на побеснелия тигър. Жалки и нефелни опити да уплашат хората, които от десетилетие живеят в агонията на тяхното управление!

Преди Онуй да вземе властта, общо взето нещата поне вървяха нормално, а корупцията беше в огромни, но все пак приемливи размери. Докато сега просто нищо не остава след тях, като марокански скакалци са…..Некадърността и алчността в съюз с дебилизма, водят до поквара на цялата държава и общество.

А Онуй днес заяви, че щял да продължи да работи /явно смята дременето си по международни форуми и шляенето с джипката за работа по неговите стандарти/, дори без Коституция. То все едно досега спазваше някаква конституция или закони, ама това да му е кусурът… Прилича на гост, когото пъдят с ритници, а той ги убеждава, че няма да ги изостави и ще си дояде десерта!

Мафията изпростя и изнагля повече от допустимото и приемливото. Утре цялата полиция в България е привикана в София с наставления, ако трябва и кръв да се лее, но властта да се опази. Защото полицаите са се клели да пазят държавата, а не българският народ, нали? И утре всеки един от тях също като нас ще трябва да избира – какъв да бъде утрешния ден и бъдещето на децата му.

Всички трябва да се обединим срещу общото зло и проказа, които ни унищожават. Без значение от цената. Защото бъдещето на България няма цена. 

Но всеки българин трябва да покаже, че е свободен, а не роб и няма да допусне Родината му да стане символ на корупция, престъпност и некадърност.

Утре – всички НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ В СОФИЯ! 

ДА ПОКАЖЕМ НА УПРАВЛЯВАЩАТА СГАН, ЧЕ СА НАШИ СЛУГИ, А НЕ НАШИ ГОСПОДАРИ!

                                                                  Да живее България!

                                              Елена Гунчева                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

На 2 септември, сряда, държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание

Следваща статия

Генерал Шивиков: Без съмнение ще има оставка…

Други интересни