Питам се, колко още хора ще се изложат покрай името на един изявен престъпник и четиридесетте му разбойника!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Политическата мафия показа модел на управление при който маргинални партии с подкрепа под 1% могат да се превърнат в управляващи. Нещо повече, дори да участват в процес за промяна на Конституцията. Така се създаде хранителен прецедент и всички други, буквално маргинални партийки, тръгнаха на юруш към следващия парламент. 

Вече има лява, центристка, дясна, либерална, русофилска, русофобска, неонацистка и прочее прокси партийни коалиции, готови да се настанят като квачки във властта по подобие на патриотарите от ВМРО с 0.8 % подкрепа и НФСБ с 0.2 % обществена подкрепа. 

Волен еволюира до православна партия, затова не го броя, въпреки, че вси православни светии трудно ще му помогнат да оцелее – както физически, така и политически. Той си знае.

Политическата хранителна верига е дълга, а процеса на хранене твърде сложен. Това е предпоставка за включване към политическите процеси освен прокси партии, но и прокси личности за водене на позиционна хибридна война с вътрешните и външни врагове на видовете партии и техните политики за национално ограбване.

Някой си професор Герджиков, например, очаквано преподавател от Софийския университет, публикувал обстоен анализ на ситуацията днес, който надминава възможностите на най-добрите фантасти. Няма да влизам в подробности, но човека е само един правостоящ философ от едноименната катедра и няма как крайния му продукт да не е „философски анализ“. 

Тези полутворчески напъни нямат нищо общо с науката, както и с установените методики за анализ на каквото и да било. Важно е, че крайния резултат от неговите алабализми е: Бойко е добър, а протестиращите са говеда. И толкова. Отново като оня политолог със средния пръст Стойчо – произведено от Алма Матер.

Питам се, колко още хора ще се изложат покрай името на един изявен престъпник и четиридесетте му разбойника!? 

Такъв срив на обществени авторитети не е имало в новата ни история след Освобождението. И това срутище ще продължи вероятно до пълно унищожение на старото и неизбежната замяна с нещо ново. Необходимо ново.

С малка помощ от невидимите богове на войната.

                               Николай Марков                             https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

МАРИЙКА Е В ТОП 100, А БАЦЕ Е В ТОП 200!!!

Следваща статия

Няколко дни преди публикацията в “Ел Периодико” за испанското разследване на #КъщавБарселона, нейната обитателка, бившата „Мис Бикини“…

Други интересни