БОЕЦ призоваваме за ежедневни протести!

Автор: Няма коментари Сподели:

ВАЖНО!
БОРИСОВ ВЕЧЕ е написал оставката!
Сценария е в ход. Сценарий за удобно слизане от властта и завръщане след разчистване на терена. Това, което наблюдаваме е същото, което се случва през последните години, но много по-концентрирано и на максимална скорост. Мафията се опитва да задържи властта си. Последният етап на този процес минава чрез налагане на тотална диктатура и силово завземане на всички власти. Този етап настъпва, когато бъдат изчерпани всички останали средства за контрол на масите – пропаганда, „даване и раздаване” на милостиня, лъжливи обещания и тн. И както всяка диктатура, управляващите ни престъпници залагат на страхът, като оръжие за контрол.
Има обаче един проблем! Гражданите! На Буда, Пеевски, Гешев и бандата им, както и техните кукловоди им предстои да разберат, че „материала” се е превърнал в гражданско общество. В общност способна да си поставя цели и да ги отстоява! Макар и все още слаба, тази общност набира сила, този процес е необратим. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и с ,личният си пример показахме, че страхът може да бъде преодолян и че гражданите сме по-силни от мафията!

БОЕЦ призоваваме за ежедневни протести! За гражданско неподчинение, блокиране на Министерски съвет и Парламента със следните искания:

1. Незабавна Оставка на Борисов и цялото правителство.
2. Незабавна оставка на Гешев и Висшият съдебен съвет.
3. Незабавно приемане на Закон за Лустрацията, който да обхване освен комунистическата номенклатура, ченгетата и агентите от ДС, така също и всички участвали във властта и заемали висши политически длъжности от 1989г. до сега.
4. Незабавно приемане на нов Изборен Кодекс с въвеждане на граждански контрол върху изборите и електронно дистанционно гласуване.
5. Назначаване на Служебно правителство излъчено от Гражданските организации с единствена задача – провеждане на честни и прозрачни избори.
И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, НФСБ, ВМРО, АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ, или която и да е ченгеджийска банда е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Ако трябва ще свалим и следващите. За да продължим и стартираме всички така нужни реформи, първо трябва да изринем блатото до дъно!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!
СПОДЕЛЯЙТЕ И ИЗЛЕЗТЕ!

 Свобода и Справедливост – битката на гражданите!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

http://www.boec-bg.com/archives/2880                                     https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

В момента общественото настроение е на страната на Радев и той печели дивиденти

Следваща статия

А сега търсят конфликт на интереси на президента…

Други интересни