Николай Марков: Преходът до истинската демокрация може да стане само за три секунди

Автор: Няма коментари Сподели:

Разделението на властите, както казва другаря Иван Гешев е изначално зло – убива диктатурата на мафията

Съдържание: 

Ако някой патриотичен християнски джихадист се добере до залата “Бояна”, в която са събрани всички прокурори от страната, преходът към демокрация ще бъде извършен само за три секунди. Ще чуят заветното “Патриарх акбар”, за да знаят все пак, че са уволнени. А разделението на властите, както казва самия другар Иван Гешев е изначално зло, което убива диктатурата на мафията.

Никак не е добре работата, другари! Никак, коментира с убийствена ирония днешната среща на Иван Гешев със 700 прокурори от цялата страна
Читатели сполучливо коментират, че им е приличало на пленум на ЦК от времето на Тодор Живков. редовите прокурори са стояли прави чинно в поза мирне.

Пълно унижение, коментират още в мрежата. Родната ни милиция ги пази!

 Пиле не може да прехвръкне над залата на корумпетата. Над онези, социално слабите боклуци, които са на ръководни постове като магистрати и които се обезщетяват от кметовете по морето с регулирани парцели, за да си построят собствени хотели на първа линия. 

Голяма част от дипломите им за завършено висше образование по специалност “Право” са фалшиви. Като самите тях, коментира Марков, бивш полковник от НСО.

Ето само малка, но много показателна част от коментарите от днешния Ден на прокурора:

– Гешев си говореше за битовата престъпност, като Бойко за магистралите. Никакъв ценз,никаква рутина, направо ми се драйфа от тези наглеци, коментира читателка.

– Величеството ги държа прави в стойка мирно ли? Докато той се изживяваше като гуру…

– Ама, много демократично ми се видя…

– Тези хора не се ли почувстваха унизени? Демократично по Гешевски унизени…Много от тях имат по-добро образование от него…

– Срамно ми стана..

Тази институция, която трябва да вдъхва уважение и респект е в унизително положение… 

Може би го прави, за да им натрапи мисълта, че са нисши и напълно зависими, безлични…

– Докъде стигнахме! Низост! Дъно! Тиня! Превърнаха родината ни в ад.

Тия пичове ще го докарат до джихад. Знаех си, казва Марков в коментара си във фейсбук.

Вижте какво сме писали по-рано по темата

Иван Гешев се изфука с нечувани успехи. И нито дума да чекмеджета с кюлчета, за записи “С 200…”, за 67 милиона от Божков, за едни джуджета

Мрежата буквално го разкости. Най-вече заради твърдението му, че в България вече благодарение на неговото мъдро ръководство, няма двойни стандарти при разследване на престъпления

Алооу, вие сами ни доказвате всеки ден, че сте прости. Но ние не сме. ЗАТОВА НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ, възкликва читат

Главният прокурор Иван Гешев събра на спявка 700 прокурора от цялата страна. Целта е да вдъхне кураж на подчинение си. А още по-голямата цел – медиите да отразят подвизите на главния прокурор. И дори УПОТРЕБИ светинята Левски, с твърдението, че той следва заветът му. И веднага след това безсрамно позоваване, заяви, че няма да позволи в работата си двойни стандарти, както е било от десетилетия. А сега да видим защо

Иван Гешев олекна още повече,

Най-добрите цени за реклама са в “Паралел 42”, достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====> Вижте РЕКЛАМНАТА ТАРИФА!

особено след твърдението му, че няма да прилага двоен стандарт. Да припомним, че това е единственият главен прокурор в България, срещу назначаването на когото имаше многодневни протести. Случайно? Все по-ясно става, че не е. Та във връзка с отказа на каскета от двоен стандарт, едни

въпроси крещят и искат отговор, ама не на ужким:

Защо не разследвахте твърдението на хазартнния бос Васил Божков как за три години на бившия министър на финансите Владислав Горанов Севдето – Шехерезада, е успяла да пренесе 67 милиона лева? Защо не разследвате богатството на Горанов? А на Шехерезада? Ами чекмеджетата с евра, кюлчета злато и пистолет до главата на спящия Бойко Борисов? Ами Барселонагейт? Ами “Осемте джужета”, сараите на Доган? А и това преуспяло момче Делян Пеевски, което заедно с друг преуспял мъж – Кирил Домусчиев, ги съдят в САЩ? Ами Пацо терасата? Ами оправдания Цветан Цветанов, чиято слабост са апартаментите? Ами сделките на бившия главен прокурор Сотир Цацаров? А милионите са семейство Ангелкови? и т.н.

Да не говорим за срамните записи с гласа на премиера. Започнахте разследване за това кой ги е направил, за да го смажете с бухалките си, а не ви интересува КАКВО СРАМНО СЪДЪРЖАНИЕ И

ЗА КАКВА ПОМИЯ ПО ВЪРХОВЕТЕ СТАВА ДУМА!

Доста преди това имаше едни също толкова срамни записи с гласа на Борисов. Скоро след това основните “герои” от тези записи набързо се споминаха – все от инфаркти.

Каквото и реално да сте постигнали сами си го занулявате с този двоен стандарт – да пазите най-големите престъпници на власт, и да се правите на герои при преследването на кокошкарите. И едните, и другите трябва да си получат заслуженото, но не само крадците на кокошки, както е сега. Поне малко мярка да имахте – не набърквайте Левски в пиара си, не казвайте, че вече няма двоен стандарт, който не само че го има, а е чудовищен. Това е истинската причина за бедността в България.

Алоууу, Гешев!  Вие с Бойко Борисов очевидно сте прости – всеки ден натрапливо ни давате доказателства за това. Но ние НЕ сме прости. И ЗАТОВА НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!

И престанете да вклинявате в протестите разни отрепки, за да докажете, че и тези чисти хора на площадите са като вас. НЕ, НЕ СА! 

Вие го знаете и затова е този бяс от ваша страна, затова изобретявате мръсни номера срещу тях.

Вижте какво сме писали по-рано по темата

Да пресметнем: За десет години мафията, начело Борисов, открадна от народа 220 милиарда лева!!!

А мутрите се опитват заради народния гняв да отстранят и вкарат в затвора президента Румен Радев

България отдавна дори не е бананова република, а някакъв долнопробен средновековен султанат…Не е за вярване, че се намират хора, които искат този чудовищен грабеж да продължава

Но мозъчният тръст на мутрите съобщава: Румен Радев предизвика незаконния бунт срещу Бойко Борисов. И нито дума за простотиите на главния прокурор Иван Гешев. Не беше ли той, който хвърли запалката върху отдавна

клокочещата клада на народното недоволство?

Сега на ГЕРБ всичко започва да му се връща – навсякъде курдиса свои мафиоти и калинки, а те толкова могат – смешни платени протестиращи, биячи – униформени и цивилни, подписка за импийчмънт за отстраняване на президента.

Забелязвате ли, че вече повече от месец протестиращите не са написали и един плакат в полза на президента? Причината е проста – те се вдигнаха за свобода и справедливост. За сметка на това за премиера Бойко Борисов и за милиционера, набеден за главен прокурор, плакатите са стотици, а скандиранията – “Оставка” , “Мафия”, “Позор” – неуморни.

Президентът Румен Радев не е политик. Личеше му по някои негови колебливи ходове по време на мандата му. Тежи му и подкрепата на БСП, която партия освен твърдото й ядро, преобладаващата част от българите не понася почти толкова, колкото и крадците от ГЕРБ.

На чия страна е истината и справедливостта?

Ако се колебаете на коя страна в тази бурни времена е истината и справедливостта, никога не забравяйте: По данни на ЕК България всяка година губи от корупция, до която президентът и да му се иска, няма никакъв достъп, 11 милиарда ЕВРО! Да ги умножим по 10, годините, през които ГЕРБ узурпира държавата. 

Лесна сметка. Само за десет години от народа и от европейските фондове са откраднати 110 милиарда ЕВРО! Или за още по-нагледно – 220 МИЛИАРДА ЛЕВА!

Със сигурност някои искрено мразят Радев. Но това пък означава, че обичат Борисов. Ако са на яслата му – разбираемо е, но ако не са?

Така ли ще я караме и от тук нататък – 22 милиарда в джобовете на мафията всяка година, а пенсионерите – с 250 лв. на месец, лекарите след 11 години учене – с 900 лв. заплата?

Това дори не е бананова република, а някакъв долнопробен средновековен султанат…

Вижте какво сме писали по-рано за Иван Гешев!

Опааа! Гешев тръгна публично да се дистанцира от премиера Бойко Борисов. Спасява кожата си?

Най-после е назначена експертиза на скандалните записи и видеа с премиера в Софийски градски съд. Поредният прах в очите ни?..

Мутрите от най-тесния кръг на премиера Бойко Борисов започнаха да затягат обръч срещу него. Очевидно целта е да се укроти народният гняв. Но истинската, най-голямата цел на престъпният свят, завладял държавата, на който Бойко Борисов бе само лицето за контакти с обществеността, е Иван Гешев да си запази поста. Защото няма друг като него, който да гази законите, да произнася присъди в медиите преди съда на хора, чиито бизнеси някой от подземния свят иска да прилапа без пари с безценната помощ на Гешев…

Остане ли Гешев главен прокурор мафията ще разкости окончателно България

Съдът ще прави експертиза въз основа на публикациите във сайтовете “Бивол”, “Афера” и ” Е-вестник”.

Има обаче и един тънък момент.

Както мутрите в съдeбната власт досега винаги са постъпвали, ще проверяват дали гласът е автентичният на Борисов, дали снимките не са фалшификат. И НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА, досега не е правена експертиза и истинска прокурорска проверка на съдържанието. А то, съдържанието е по-важно, защото в него и от самолет се вижда, че става дума за извършени престъпления в чудовищни мащаби.

Ако скоро след това погнат и Делян Пеевски, още от прикриването му като лице, съсипало и облагодетелствало се от разгрома на КТБ, и не само това, анализаторът Осман Октай трябва да да бъде признат за пророк.

Да не забравяме и Меди Доган. Октай прогнозира преди няколко дни, че сега мафията е готова да жертва всички, само и само да запази Иван Гешев като главен прокурор.

Читави български граждани, видяхме колко сте много. Бдете! Победата трябва да е пълна! Иначе с Гешев като главен прокурор мутрите ще ни разкостят!

Вижте какво сме писали по-рано за тази радост – Иван Гешев!

Нали се сещате тези зли мафиоти как ще отмъстят, ако протестът не победи?

ОПГ-то на Борисов-Гешев и подлогите им мачкат, крадат, обиждат народа, протестиращите нямали право да ги изметат!

Мирът между ТЯХ, мафиотският башибозук и НАС, обикновените хора вече е невъзможен!

Борисов само това може, това и прави – да краде с милиарди и да страхува народа за щяло и нещяло. Цял милиард само за един ден от залъка на народа го преляха в джобовете на мутрите след като добрият Сотир Цацаров вдигна запора на БТК. 

Така го подарява на новите собственици. Между другото от правителството на Сакскобургготски включително насам БТК и Виваком са предмет на четири-пет покупко-продажби, всичките от милиард нагоре.

Не бе пране на пари, не бе чудо!

Сегашната сделка обаче удари всички в земята – получиха заедно с компанията и един милиард лева – нещо като черешка върху мафиотска торта. 

Не се съмнявайте, че още преди това тези пари са разпределени по трасето според приноса на участниците в организираната престъпна група (ОПГ), начело с управляващата върхушка.

В същото време ибрикчиите на мафията не спират да плюят протестиращите и въпреки ясните им искания твърдят, че не знаят за какво протестират. Истинска лавина обаче са коментарите в защита на протестите.

Милиционер да си по време на демокрацията – това е най-сигурният път на парите и властта на говедата, казва бившият полковник от НСО Николай Марков. Властта на простащината и посредствеността, добавя полковникът.

Мафиотският дует Борисов-Гешев тъпчат България и народа. Мутра на мутра слугува, мафиот, мафиоту пази, коментира читател. Ние нямаме държава. Имаме бантустан с господстваща мафия. А тя е съставена от червени мутри, милиционери, ченгета и подлоги, коментира читател.

Нали се сещате какво ще стане, ако не победим? Това не са просто само мутри. Това са много зли хора. Ще мъстят на цели семейства, ще мъстят на ангро. Мутрите превърнаха държавните институции в бухалки. Затова победата на протестите не е просто въпрос на избор, а на оцеляване, предупреждава професор Евгений Дайнов.

Орди от самовъзпроизвеждащи се негодници дерибействат на воля из цялата ни страна. Не прогони ли децата ви в чужбина този разплул се из всички институции башибозук? Всички ние сме жертви на безнаказаността на тези негодници, на тяхната циничност и арогантност.

Това е разделителната линия – от едната страна са те – отявлените негодници. 

От другата страна сме всички НИЕ – обикновените, порядъчните, нормалните, родолюбивите български граждани.

Мирът между Тях и НАС е невъзможен, коментира професор Николай Слатински.

                                                       https://paralel42.com/7133/ivan-geshev/

Предишна статия

ОБЩО РАЗХОДИ ЗА СБОРИЩЕТО НА ПРОКУРОРИТЕ, ПЛАТЕНИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ: 1 343 920 лева…

Следваща статия

ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА!

Други интересни